Zeeshan vann i Enskede!

Zeeshan vann över Christian Drakenberg i finalen i Enskede. Det är en mycket bra prestation av Zeeshan att vinna över Christian Drakenberg som håller mycket hög klass! Zeeshan förlorade första game men kunde vända på matchen och vinna med 3-1 i game. Skellefteå squashklubb är mycket stolta att ha en så duktig squashpelare i Skellefteå. Zeeshan har visat klass och är ett föredöme både på och utanför banan!

Zeeshan hade det tufft  i kvartsfinalen då vann han över engelsmannen Anthony Rogal med 3-2 i game sista gamet vann zeeshan med 11-9, han tog ett skadebreak vid ställningen 9-9- i femte efter att ha fått ett racket i ansiktet!, han kom sen in igen på banan och avslutade matchen med två nickshot!

I semifinalen ställdes han mot Italienaren Muhammad Bilal som har flera bra resultat den senaste tiden. Även den matchen gick till fem game, Men Zeeshan var starkare och kunde vinna i femte game med 11-5.  

Albin Kaiding kunde inte vinna sin första match det blev förlust med 1-3 i game mot rutinerade Martin Bläckberg nu väntar placeringsmatcher för Albin. I placeringsspelt blev det en förlust och två segrar.

Även Michael Babra åkter på förlust i den första omgången. Michael hade lite oflyt i lottningen då han ställdes mot sverige-ettan Christian Drakenberg. Michael spelade bra men förlorade med 1-3 i game.

Erik Jakobsson är i Tjeckien och spelar en turnering i Prag! Det går riktigt bra och Erik har avancerade till final efter fyra klara 3-0 segrar. I Finalen väntade den förre storspelaren Jan Koukal det blev förlust för Erik med 0-3 i game med siffrorna 6-11, 12-14, 7-11.

Länk till lottning i Enskede

Länk till resultat från Tjeckien

_________________________________________________________________________________________

Zeeshan Khan, Michael Babra och Albin Kaiding är med i Salming Enskede Squash Cup i helgen. Zeeshan Khan är seedad etta i PSA turneringen han möter Tariq Khan från Italien i den första omgången! PSA turneringen har ett riktigt vasst startfält med många duktiga utlänska spelare! Även Sverige-ettan Christian Drakenberg är med. Michael Babra möter just Drakenberg redan i den första omgången det är en tuff lottning för Michael

I A-klassen är Albin seedad 5-8. Det är 24 spelare med i A-klassen det är inte ofta en A-klass spelas i Sverige med så många spelare.Det kommer att krävas bra spel av Albin för att vinna klassen, men han är i toppform så vi får se hur långt det räcker. 

Zeeshan och Albin jagar nya segrar i helgen!

 

Länk till lottning och resultat

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK