Elitserien på hemmaplan i Skellefteå

Nu till helgen Lördagen den 10/12 är det full omgång i Elitserien på Skellefteå Squashhall. Både herrarna och damerna kommer att spela!
 
 
  
Skellefteås världsspelare Mahesh Mangaonkar rankad 48 i världen är på plats och spelar. Herrarna möter Göteborg och förra årets segrare i Elitserien Intersquash i en intressant drabbning! 
 
Skellefteås...

Julcupen i Skellefteå

Snart dags för Julcupen i Squash. I år spelas tävlingen annandag Jul 26/12. Tävlingen spelas i klasserna Elit, A , B och C samt den populära och prestigefulla Juldubbeln. Alla kan vara med välkommen med din anmälan!
 

 
 
Datum: Måndag 26/12.

Klasser: Elit, A, B C kategorier efter spelstandard och...

Full pott för tjejerna och 6 poäng för herrarna i Elitseriepremiären

Säsongens första seriehelg i Elitserien spelades i helgen 12/11i Stockholm! Både damerna och herrarna spelade samtidigt.
 

Tjejerna imponerade stort då dom vann alla matcher i Elitserie-premiären i Stockholm. Riina Koskinen , Pirjo Eserstam och Anna Kaiding vann först mot Linköping och sedan mot Stockholm Sk. 

Dom visade upp ett stort spel och förlorade inte ett enda game på hela helgen. Ska bli mycket intressant att följa dom i vinter. Siktet är inställt på att försvara...

Årets första JGP gick i Linköping

I helgen spelades årets första junior-GP. Tävlingen hade lockat ett 40 tal juniorer från hela landet. Skellefteå hade tre lovande unga spelare med Maja remahl i C klassen och Robin Sundqvist också i C, Anna-Lisa Gullstrand var med i D klassen.
 

Från vänster Maja Remahl, Robin Sundqvist och Anna-Lisa Gullstrand  
    
Maja Remahl blev tvåa i C klassen efter 6 mycket jämna matcher där dom flest...

Bra prestationer på Nordic Junior Open I Malmö

I helgen spelades Nordic Junior Open i Malmö. Tävlingen som är en av dom fem största juniortävlingarna i Europa hade lockat 319 internationella spelare av högsta klass.
  
Skellefteå Squashklubb hade tre spelare med i tävlingen det var Pirjo Eserstam i FU 19, Kian Englund Jonsson i Pu 19 och Hugo Flodin i Pu 15 klassen.
 
Pirjo Eserstam
   
Pirjo gjorde en mycket bra tävling där hon...