Zeeshan och Calle segrare i Julcupen 2019

Skellefteå squashklubb Julcup är ett givet inslag i julfirandet! I år var det ett riktigt bra startfält ett av dom bästa i julcupens historia!
 
Toppseedade var Zeeshan Khan och Erik Jakobsson. Och det blev enligt seedningen i finalen men det var en tuff väg fram. Erik Jakobsson och Filip Hultman hade en riktig holmgång där Erik hämtade upp ett 0-2 underläge till vinst med 3-2 efter över en timmes spel. I den andra semin pressade Albin Kaiding Zeeshan till en fyra games match men Zeeshan visade styrka och vann med 3-1 i game
 
I finalen så vann Zeeshan med 3-0 men det var tight och det var inte mycket som skiljde dom bägge spelarna åt. Filip Hultman vann bronsmatchen över Albin Kaiding med 3-0 i game efter tre jämna game!
 
Toppseedade i A klassen var Calle Bodin och Anton Thylin, det blev som seedningen även i A-klassen. Calle  och Anton spelade riktigt bra squash där Calle till slut kunde vinna finalen med 3-1 i game. Isac Mannberg besegrade Hugo Flodin i en bra och välspelad bronsfight
   
Dubbelturneringen hade många bra dubbelpar. Där segrade det favorit-tippade paret Zeeshan Khan/Rehan Javed dom vann en underhållande final mot Filip Hultman/William Hultman med 2-0 i game.
 
 Julcupens vinnare Rehan, Zeeshan och Calle
Erik och Calle
Dom gamla elitjunisarna kopplar av....
  
 
 
Länk till streaming av matcher på Facebook
 
 

Julcupen 2019

Datum: Söndag 29/12.
Spelplats: Skellefteå Squashklubb.
Spelform: Cup med Plate
Klasser: Elit,A,B C kategorier efter spelstandard och Jul-dubbel.
Anmälningsavgift: Seniorer 100 kr, Juniorer 50 kr.
Anmälan: jan.kaiding@live.se
Sista anmälningsdag: 2019-12-26
Överdomare: Jan Kaiding
Tävlingsledare: Mattias Remahl och Jens Flodin
Supervisor: Jan Kaiding 070-225 45 17

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK