William Hultman vann Kanin Cup!

William Hultman gjorde en bragdartat turnering i Göteborg då han vann Kanin Cup trots en stukad fot i finalen. William har en förmåga att alltid göra sitt bästa på tävling. William Hultman visade en enorm vinnarskalle och vann B-klassen i finalen besegrade han Eden Johansson från Malmö med 3-0 i game. William visade att han är en av dom bästa pojkarna i sin åldersklass i landet.

William Hultman bragdmani i Göteborg!

Tim Dahlgren visade ochså klass då han vann bronsmedalj i E klassen. Tim är ung och lovande och vann mot många äldre motståndare. I matchen om tredje pris mötte han Theo Elingstam från Skellefteå som också gjorde en mycket bra insats.

I D klassen kom Lovisa Ek på en fjärde plats och gjorde en sin bästa insats hitills, hon var nära brons men förlorade mot Gustav Kröger med 1-3 i game. I F klassen hade vi också chans på brons då unge Gustav Lindberg förlorade matchen om tredjepris mot Joel Älmefur med 0-3.

Skellefteå squashklubb hade 25 juniorer med och det var dom unga juniorna  som visade framfötterna . Klubben har klarat generationsväxlingen bra då vi har varit dominanta på juniorsidan tidigare år. Nu är vi på gång igen!

Lovisa Ek gjorde en fin prestation i D-klassen
Valter Lindberg gjorde en bra insats i den tuffa C-klassen mot betydligt äldre och större motståndare.