Vilket startfält i Cronimet Open!

PSA 5000 dollarsturneringen Cronimet Open 2018 är lottad och publicerad på PSA hemsida. Det är ett riktigt vasst startfält, det bästa startfältet i tävlingens historia. Filip Hultman från hemmaklubben tilldelades wildcardet och är enda svensk i huvudturneringen. Junior-världsmästaren Marwan Tarek från Egypten är med i kvalet ska bli mycket intressant och se hur långt han kan gå....
 
 

 
 
Edmon Lopez från Spanien  rankad 70 i världen och Adam Murrills England rankad 82 är första-seedade! Filip möter norrmannen Adrian Ostbye i första omgången. Men det är fler svenskar som har chansen att kvala sig in i turneringen. Viktor Högberg, Michael Babra, Carl Remle, Erik Jakobsson, Filip Kruger, Nick Göth Errington, Joel Viksten, Emil Lundström och Albin Kaiding har alla chansen att kvala in i huvudturneringen.
 
Cronimet Open ingår i squashveckan i Skellefteå. Det börjar med kval in till tävlingen den 13/3, första omgången börjar 14/3 och kvartsfinalerna spelas på Glasbana uppe på Skellefteå Kraft Arena på Torsdag kväll. Fredag är det semifinaler och finalen spelas på Lördag klockan 12.00. 
 
 
Men det är fler klasser som ska spelas Damklassen en 1000 dollars closed Sateliite börjar på Torsdag kväll, Fredag och final Lördag 11.00 där finns det chans att anmäla sig, sista anmälningsdag är 5/3. Dessutom spelas det en A-klass som börjar på Lördag och juniorklasser som spelas i kategorier efter spelstandard som också börjar på Lördag morgon.
 
Direkt efter finalerna i Cronimet damer och herrar börjar SM i squash klockan 15.00 Lördag 17/3 damer och herrar. Två omgångar spelas under Söndagen. Semifinalerna spelas på Tisdag och finalerna som kommer att direktsändas i TV på Onsdag. Vi kommer att försköka spela ut alla platser i möjligaste mån under Söndagen. 
 
 
På Lördag kväll blir det bankett på Bana 3 och 4 i squash-hallen Maten levereras av Tacobar i Skellefteå. Kostnaden är endast 99 kr per person. Tag chansen och kom upp till Skellefteå det kommer att blí en mycket trevlig vecka! 
 
Länk till Lottning Cronimet Open herrar
 
Länk till entrylist Cronimet Open 2018
 
Länk till mer info och anmälan Cronimet Damer, Herrar A, Junior
 
Länk till mer info och anmälan Squash-SM

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK