Vi är på gång igen!

Skellefteå Squashklubb är på gång igen efter ett långt tävlingsuppehåll och pausade träningsgrupper. Vi har jobbat intensivt i höst för att återgå till det normala. Svenska Squashförbundet har varit till stor hjälp då dom stöttat oss med ett åter-startsstöd och inspirerat oss med besök från förbundet
 
Elitgruppen vilar sig i form.........
Tävling Novembernicken...  
 
Dom flesta träningsgrupperna är nu igång från Elitträning till nybörjarträning för barn. Det vi främst jobbat med under hösten är enligt nedan
 
- Vi har bjudit in andra föreningar i Skellefteå att komma och testa att spela squash. Förhoppningsvis kan det öka intresset rejält.
 
- Nybörjarträningen har tagit ordentlig fart med många nya deltagare.
 
- Tävlingsverksamheten har startat upp ordentligt med 4 tävlingar arrangerade av klubben under hösten,
 
- Seniorträningen har återstartat efter ett lång uppehåll
 
- Klubbkvällar har kört igång varje Tisdag under hela hösten.
 
- Skellefteå squashklubb har har under hösten haft flera planeringsmöten och styrelsemöten där fokus varit att utveckla verksamheten.
 
- Tävlingssuget hos våra ungdomar har ökat rejält vi planerar att åka med ett stort gäng till Junior-SM i Malmö i början på nästa år!
 
Uppvärmning Squashfotboll
Vi är på G
   
Tillströmmning av nya ungdomar har ökat kontinuerligt och förhoppningsvis är vi snart tillbaka där vi var före pandemin.Vi har ett mycket bra samarbete med Squashförbundet och vårat gemensamma mål är att utveckla världens roligaste sport ytterligare!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK