Västerås Junior Open i helgen!

Nu på Lördag åker Skellefteå squashklubb till Västerås med ett stort gäng, fem ledare och femton juniorer. Det är den andra JGP tävlingen för säsongen och viktiga GP-poäng och ranking poäng ska det spelas om. Det gäller att skaffa sig en bra seedning inför Junior-SM på hemmaplan.

Vi har spelare representerade i alla klasser utom i den lägsta D-klassen. I Elitklassen spelar Filip Hultman, Albin Kaiding och Emil Lundström dom kommer att få bästa tänkbara motstånd då i princip dom allra bästa juniorerna i Sverige är med.

I A-klassen är Edvard Schönfeldt förstaseedad. Även Christoffer Segerstedt, Filip Mikaelsson, Nils Segerstedt och Simon Grenholm kan vara med och slåss om segern.

B-klassen är en tuff klass för våra skelleftespelare. Viktor Degerman och Alexander Johansson måste spela på topp om dom ska ha med segern att göra.

i C-klassen har Skellefteå Squashklubb en hel hop med spelare som kan vara med och slåss om medaljerna. Anna Kaiding, Klara Ek, Fanny Åström, William Forsell och Melvin Åkerström har chansen.

Extra viktigt är det för våra tjejer i C-klassen som har chansen att placera sig i högt och därmed vinna en prischeck. Åt första platsen är det inget att göra där kommer Alva Loudd från Carlskrona att vinna hon spelar i A-klassen men sen har våra tjejer chansen till andraplatsen som är på 1000 kr, eller tredjeplatsen på 500 kr. Våra killar i Elit har också chansen till prispengar.


Förra årets medaljörer i Västerås Junior Open 2012


Här finns en länk till resultat och lottning


Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK