Valter topp 10 i Köln

Valter och Gustav Lindberg har varit  i Köln och spelat European Junior Open! Det är en riktigt stor turnering en av dom största med 378 deltagare från jordens alla hörn. 

Skellefteå killarna gjorde det riktigt bra! Valter gick till åttondelsfinal där tog det dock stopp mot förstaseedade Martin Stephan från Tjeckien, Valter spelade bra men förlorade med 0-3 i game. I placerings-spelet gjorde han det mycket bra och slog många högre seedade spelare. I den sista matchen om 9:e 10:e pris mot norrmannen Sebastiean Hylland förlorade Valter med 2-3 i game efter att ha haft matchbollar i tredje game. Men han ska vara nöjd med att placerat sig topp 10 i den här konkurrensen.

Även Gustav ska vara nöjd med sitt spel han har dessutom två år kvar i klassen men redan nu kan spela jämt mot många. Han placerade sig som 31:a i klassen det var mycket starkt gjort!

 

 
Både Valter och Gustav är med i BU 13 klassen. Valter har avancerat till åttondelsfinal han slog en mycket duktig kanandensare i den andra omgången med 3-0 i game, Gustav vann sin första match men förlorade sin andra han kommer att få spela om platserna 17-32 det blir en utmaning för unga Gustav.
 
Valter möter förstaseedade Martin Stepan från Tjeckien på centercourten Lördag förmiddag. Matchen streamas klockan 09.00. Gustav möter en Egyptier samma tid 09.00.
 
Länk till lottning
 
Länk till streaming
  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK