Valter och Hugo segrade i Uleåborg

Det blev två segrar i junior-Gp tävlingen i Uleåborg. Dessutom vann två skelleftelag lagtävlingen i B och D klassen.

Valter Lindberg vann C klassen i överlägsen stil. Han förlorade endast ett game på fyra matcher och han vann mot betydligt äldre motståndare. I Finalen besegrade han Finlands bästa junior i U 11 klassen med 3-1 i game. Valter har en unik speluppfattning, det är en njutning och se hur han spelar! Nea Englund gjorde också en bra insats i klassen då hon blev trea, Nea har tränat målmedvetet och visar en fin utveckling.
 
Hugo Flodin vann D-klassen. Den tuffaste matchen hade Hugo mot syrran i Poolspelet där Hugo vann med 3-2 i game. Hugo har en riktig vinnarskalle och visar mycket känslor. Det är starkt gjort att vinna en tävling när man är så ung som Hugo är.
 
Skellefteås unga lag Pro Sport team med Hugo Flodin som etta, Alfred Kaiding som tvåa i och Annie Flodin som trea i laget vann lagtävlingen klass D i överlägsen stil. 
 
Skellefteås andra lag Fantastic Four i B klassen med Kian Englund, Valter Lindberrg, Linus Remahl och Nea Englund vann den tuffa B-klassen utan matchförlust dom tappade endast två game i hela turneringen.
 
Skellefteå Squashklubb visar på fin återväxt med många unga juniorer. Nästa tävling för våra juniorer är Kanin Cup i slutet på Maj.
 
Pris Utdelning C-klassen
 
Lycklig Valter efter segermatchen
Prisutdelning i Lagtävlingen D-klassen
Prisutdelning i lag tävlingen klass B
Hugo Flodin etta i klass D 
 
 
 
 
Länk till resultat Lagtävlingen 
 
Länk till resultat JGP-Tävlingen

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK