Väldigt lyckad tävling Novembernicken

Novembernicken spelades på Tisdag 12/11. Det var ett nytt grepp att spela på en vardagskväll som blev väldigt lyckat! Massor med folk och liv och rörelse på hallen fantastiskt stämning, det testar vi nog igen!
     
Det var ett bra startfält! Zeeshan var favorit i Elitklassen och han infriade det och vann Elitklassen trots sitt handicap att bara spela på bakplan, men han fick jobba för segern både William Hultman, Linus Remahl och slutligen Kian Englund Jonsson i finalen pressade Zeeshan till att gå för fullt! Extra roligt var att fyra killar från Luleå var med och förgyllde tävlingen. Fd Skelleftespelaren Edvard Schönfeldt vann bronspengen.
 
 
I A-klassen blev det repris från Komigång cup då Gustav Lindberg besegrade Calle Bodin med 3-0 i game. Anton Thylin spelade riktigt bra och vann bronsmatchen mot Isak Mannberg med 3-0.
 
 
B-klassen gjorde några unga tjejer tävlingsdebut! Dom är födda 10 och 11 och dom spelade fantastikst bra. Vann gjorde Maja Remahl tvåa blev Molly Dahlgren, bronspengen vann Emilia Marklund.
 
 
Dubbeln vann paret Zeeshan Khan/ Martin Johansson över Jan Kaiding/Edvard Schönfeldt med 2-0 i game. Zeeshan är alldeles för bra när han driver på är det inte enkelt att hänga med!
 
 
 
 

 

 

"Novembernicken"


Datum:
Tisdag 12/11/ start klockan 16.00 slut ca 21.00 (Observera i år är tävlingen en Tisdag)

Spelplats: Skellefteå Squashklubb

Spelform: Cup eller pool(minst tre matcher)

Klasser: Enligt spelkategorier, och Dubbel

Anmälningsavgift: Senior 100 kr, Junior 50 kr

Anmälan: jan.kaiding@live.se

Sista anmälningsdag: 2019-11-08

Tävlingsledare: Jan Kaiding 070-225 45 17

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK