Tufft motstånd i Wales för Anna och Tuva

Anna Kaiding och Tuva Holmberg har varit i Wales, Cardiff och spelat Welsh Junior Open. Tävlingen är en ESF tävling.

Storbritannien är världsledande inom squashen och har många duktiga och skolade juniorer. Tävlingen höll mycket hög klass.

Anna spelade i Gu 17 klassen. I den första omgången mötte hon Emma Mcgugan från Wales matchen gick till fem games där Anna förlorade i femte game med 10-12, Anna hade 2-0 i game!

Det blev sen ytterligare två fem games förluster mot Clara Lehv från USA och Lottie Taylor French från England. Anna visade att hon kan spela jämt med många av tjejerna i klassen och var definitivt värd en seger.

Tuva Holmberg gjorde en bra insats i GU 15 klassen hon vann första matchen mot Emily Gray med 3-2 i game hon låg under med 0-2 i game och 3-8 i det tredje gamet innan hon vände och vann starkt gjort!

I den andra omgången blev det förlust mot Sophia John från England med 0-3 i game. Sen var hon nära att vinna sin tredje match mot Sofia Rodrigues Bello från Spanien men det blev förlust med 1-3 i game. I den sista placeringsmatchen blev det en övertygande seger med 3-0 mot Phoebe Marchman från Wales. Tuva slutade på en klart godkänd 7:e plats i turneringen.

Både Anna och Tuva tar med sig många bra erfarenheter från turneringen dom visade att dom kan matcha många tjejer ute i Europa.

 

 

 

Här finns en länk till lottning och resultat.

Länk till hemsida

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK