Tuff match i Göteborg

Det blev riktigt tufft i Göteborg! Rehan Javed inledde med att vinna mot Håkan Andreasson med klara 3-0 , det var Rehans första vinst i Elitserien och kanske lossnar det nu lagom till slutspelet!
 
 

 Rehan Javed vann och kanske är formen på G
 

Miko vände och vann!
  
Filip Hultman på tredjesingeln var obesegrad inför dagens match men nu var det nära förlust. Unge Fritiof Jacobsson pressade Filip inför en stor hemmapublik. Matchen blev en riktig rysare och det blev till slut vinst för Filip med 12-10 i femte och avgörande game. Filip har en enorm vinnarskalle starkt gjort!
 
Miko Äijänen på förstasingeln fick oväntat hårt motstånd på förstasingeln mot Viktor Högberg. Miko låg under med 0-2 i game men lyckades vända till seger med 3-2 i game. Miko visade styrka och vann en mycket viktig poäng.
 
Aryan Ahmed gjorde processen kort med Göteborgs tvåa John Henryz. Aryan visade upp ett stort spel och vann med 3-0 i game. Skellefteå leder nu serien igen men Intersquash har två matcher mindre spelade. Det var viktiga 6 poäng som Skellefteå fick med sig den här omgången och slutspelsplatsen är inte långt borta när det endast återstår en omgång. 
 
 
Länk till spelarstatestik

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK