Träningsläger i Skellefteå blev mycket lyckat kolla in bildcollaget!

Träningslägret som Skellefteå Squashklubb anordnade i helgen blev mycket lyckat. Sundsvall Squashklubb var där med fyra lovande killar och Skellefteå bidrog med ett tjugotal juniorer.

Klubbens squashpro Rehan Javed höll i lägret, han hade stor hjälp av Ann Holmberg och Patrick Degerman samt våra duktiga elitjuniorer som ställde upp som "bollmatare".

På Lördag körde ungdomarna slagträning med elitjuniorerna samt två riktigt tuffa fyspass med Ann och Patrick. Under Söndagen körde vi lite matchspel samt videoanalyser med olika Letsituationer, dessutom en upprepning av lördagens fyspass!. Det här känns som vi måste köra oftare det var riktigt lyckat!

Här finns ett bildcollage från träningslägret sammanställt av klubbens superfotograf Patrick Degerman. Länk till Bildcollage


Rehan Javed kommer att hålla i ett träningsläger för juniorer i Skellefteå den 13-14/3. Ungdomar från Sundsvall kommer att besöka Skellefteå squashklubb för att deltaga, dom kommer att övernatta på hallen. Alla juniorer som vill vara med på lägret är välkomna! Maila till rehan4squash@hotmail.com om ni vill vara med. Klubben tar inte ut någon kostnad för klubbens egna medlemmar.


Bild från ett träningsläger 2009-12-08

Preliminära hålltider

Lördag 14.00-18.00

Söndag 10.00-16.00

Välkomna!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK