Team 2020 vann lagmatchen i Skellefteå

Skellefteå Squashkubb var med i den världsomfattade tävlingen under World Squash Day. Klubben ställde upp med 34 spelare,17 spelare i varje lag. Varje match spelades bäst av 20 poäng.Team 2020 vann matchen mot Team squash med 13-5 i matcher.


Hela gänget! Foto: Patrick Degerman

För att alla skulle få spela lite längre matcher så spelade vi vidare efter det första gamet en inofficiell match bäst av 3 games. Där segrade team 2020 med 23-20 i gameskillnad.Följ resultatet på Word squash days hemsida mellan Team Squash och Team 2020. Var med och hjälp till och få med squashen på OS programmet 2020 genom att delta i World Squash Day. 

Målet med World Squash Day är att få alla klubbar och föreningar runt om i världen att arrangera en squash aktivitet genom att hålla i en tävling, seriespel, uppvisningsmatch eller en 20-manna lag match. Försök att få ihop så många som möjligt för att visa hur stort och globalt squash verkligen är. Datum: Lördag 20 Oktober 2012
Plats: På varje squash klubb i hela världen
Format: 20 mannalag: Två lag med 20 spelare (fler eller färre går också bra!)
Lagnamn: Team Squash vs. Team 2020
Format: Varje enskild match mellan lagspelarna räknas varje poäng, först till 20 poäng (poäng på varje boll)
Resultat: I slutet av dagen, skickar du ditt resultat som kommer att räknas till den globala räkningen.

För mer info om World Squash Day besök sidan: http://worldsquashday.com

 

Skellefteå Squashklubb kommer att flytta juniorträningen från Söndag till Lördag. Det innebär att alla juniorer kör gemensam juniorträning på Lördag 20/10 klockan14.00. Vi delar in oss i två lag och spelar mot varandra, alla spelare juniorer,tränare och motionärer är välkomna, vill ni vara med maila då till jan.kaiding@live.se så vi har en föraning hur många vi  blir. Nu kör vi mot OS 2020!

 

Välkomna

Kommentarer :

  1. Författare jonas

    Tro´t eller ej, jag ska självklart stryka telefon mötet med Obama och vara med. Stina har också sagt ok!!!

  2. Författare Hans

    Ring 112

Lägg till en kommentar : OK