Tävlingar i Västerås och Borås, med direktstreaming från Västerås!

I helgen är många av Skellefteå squashklubbs spelare i farten. Västerås Squashklubb arrangerar Dunlop Västerås Junior Open. Och i Borås spelas Devrex Cup.

Skellefteå squashklubb åker ner med 12 spelare  till Västerås. Albin Kaiding som är totalledare i Gp-serien är seedad 3-4 i den stentuffa A-klassen. Filip Hultman är seedad 5-8, dessutom är Filip Mikaelsson och Edvard Schönfeldt alla från Skellefteå med i A-klassen. Emil Lundström och Lukas Hultman är finalseedade i B-klassen, Christoffer Segerstedt och Arvid Sandgren är seedade 3-4 i B-klassen, Nils Segerstedt är seedad 5-8 i samma klass. Alexander Johansson är med i C-klassen. I D-klassen spelar Anna Kaiding och Melvin Åkerström.

Skellefteå squashklubb är den klubb som har flest spelare i representerade i Västerås. Här kan du se lottningen och följa resultaten fortlöpande här finns även länk till totalställning och ranking och länk till direktstreaming 


Albin och Rehan vid en tidigare tävling, förhoppningar finns om fler prisutdelningar i helgen!

Rehan Javed fortsätter jakten på avancemang på rankingen. I helgen tävlar han i Borås Devrex Cup. Rehan är anmäld i både A-klassen och B-klassen. I  A-klassen blir det poolspel där Rehan kommer att få möta förra helgens segrare i Göteborg Carl-Henrik Ronge. Rehan har träningsspelat mot Carl.Henrik och spelat jämt med honom. Ska bli intressant att se vad Rehan kan göra mot honom i en tävlingsmatch. I B- klassen borde Rehan ha stora chanser att upprepa segern från förra helgen.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK