Sundsvall Junior Open i Helgen!

Skellefteå Squashklubb åker ner med ett stort gäng till Sundsvall i helgen. Klubben har en hel buss vi är ca 40 personer som åker varav 20 st är juniorer. Det är den fjärde GP-tävlingen för säsongen och klubben har stora förhoppningar. Många av dom bästa juniorerna kommer numera från Skeå. Albin Kaiding är totalledare av GP-serien i Sverige.


Första tävlingen för 4 år sen i Sundsvall
 
Albin Kaiding kommer att spela i Elitklassen för första gången. Det är dom 8 bästa juniorerna i Sverige som spelar i den klassen. Albin som bara är 14 år kommer att få möta några av dom bästa 18 åringarna i Sverige. Albin har nog inga segerförhoppningar men bra matcher med högt tempo kommer han att få.

I A-klassen har Skellefteå med många spelare . Klassen är riktigt jämn och alla spelare från Skeå har chansen där. Dom som spelar från Skeå är Emil Lundström, Arvid Sandgren, Lukas Hultman, Filip Mikaelsson, Christoffer Segerstedt och Edvard Schönfeldt.

I klass B har vi också förhoppningar på framskjutna placeringar, kanske kan Simon Grenholm upprepa segern från den andra GP-tävlingen i Skellefteå.

C-klassen är också välrepresenterad av Skellefteå-spelare störst chans har Johan Wikström och bronsmedaljören från SM Viktor Degerman.

Här finns lottningen och fortlöpande resultat

Kommentarer :

 1. Författare kippe

  Hej

 2. Författare Emil

  hej

 3. Författare Emil

  hej

 4. Författare Emil

  hej

 5. Författare Emil

  hej

 6. Författare Emil

  hej

 7. Författare Emil

  hej

 8. Författare lukas

  Hejsan roliga kommentarer:-D

 9. Författare lukas

  Hejsan roliga kommentarer:-D

 10. Författare lukas

  Hejsan roliga kommentarer:-D

Lägg till en kommentar : OK