Storslam i Stockholm Albin och Alexander vinnare!


Det blev en riktigt bra tävling i Stockholm. Skellefteå Squashklubb vann nästan allt dom ställde upp i! Klubben åkte ner med 12 juniorer, och vann två guld två silver och två brons.


I den högsta klassen junior Elit blev det guld silver och brons. Albin Kaiding var helt överlägsen i turneringen och gick genom hela turneringen utan gameförlust. Edvard Schönfeldt vann silver lite överaskande efter att ha slagit klubbkompisen Emil Lundström i poolspelet starkt gjort av Edvard!. Trea blev just Emil som vann över Carlskronas Joel Svensson i bronsmatchen.


Alexander Johansson vann den största klassen Junior B. Alexander slog klubbkompisen William Forsell i finalen med 3-0 mycket bra gjort av Alexander som har gjort enorma framsteg den senaste tiden. Även William gjorde en bra turnering då han slog Sara Månberg i semin med 3-1. Det hade kunnat bli tre medaljer då Viktor Degerman var nära att slå Sara Månberg i bronsmatchen det blev dock förlust.


I C-klassen vann Tuva Holmberg brons, Tuva visade upp riktigt bra inställning och vann dom viktiga poängen. Tuva är bara 11 år och är ett riktigt framtidslöfte.


Lukas Hultman vann priset för den spelare som gjort stora framsteg den senaste tiden! Kul för Lukas som definitivt tillhör en av dom mest lovande juniorerna i Sverige.


Christoffer Segerstedt valde bort Stockholmsturnering och åkte till Tyskland och spelade German Junior Open i stället. Det blev en tuff turnering med många hårda matcher. Han vann en match och förlorade fyra men med mersmak i några av förlustmatcherna.

 

 

Här finns en länk till resultat Stockholm

 

Här finns en länk till resultat German Open

 

 

 

 

 

 

 

 

fjjgjgj

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK