Stora framgångar i Sundsvall!

Stora framgångar i Sundsvall i helgen.Klubben har varit i Sundsvall i helgen och spelat den fjärde deltävlingen i Dunlop Junior Open.Vi var ett stort gäng närmare 40 personer spelare, syskon och föräldrar.


Gruppbild på alla Skellefteåjuniorer på plats i Sundsvall.

 

Vi hade 19 deltagare med i turneringen. Vi har numera den största bredden i Sverige och även en riktigt vass topp. I C-klassen var William Forsell och Viktor Degerman 3-4 seedade. Både William och Viktor förlorade sina respektive semifinaler mot två betydligt äldre motståndare. Dom möttes sen i en riktigt tuff bronsmatch där William till slut segrade med 3-2 i game.

 

Alla medaljörerna i PU13 och FU13

Christoffer Segerstedt var seedad 1-2 i B-klassen. Christoffer avancerade förhållandevist enkelt till final. I finalen blev det tvärstopp och han förlorade i tre raka game till Linköpings Erik Jakobsson.

Emil Lundström mot Peter Fischer. Foto: Patrick Degerman

A-klassen blev en riktigt tuff batalj där alla våra spelare var med och slogs om medaljerna. Edvard var den som kom längst och fick spela bronsmatch mot Peter Fischer från Intersquash. Edvard förlorade dock matchen med 2-3 men föll verkligen med flaggan i topp. Våra två bästa spelare var inte med i klassen(Albin och Filip) men våra andra kommande spelare Arvid, Lukas, Emil, Edvard och Filip Mikaelsson visade att dom inte är långt efter segraren Anton Larsson från Malmö.

Albin Kaiding mot Jesper Skarman. Foto: Patrick Degerman

Albin Kaiding fick för första gången spela i Elitklassen han fick möta dom allra Bästa U 19 killarna i Sverige. Albin som bara är 14 år visade ingen respekt och vann game mot Nils Lindgren från Intersquash i sin andra match. I den tredje matchen i poolspelet vann han mot Adam Forsback i stentuff femgamare. Han fick sedan spela en placeringsmatch 5-6e pris mot Västerviks talang Levi Lindros. Albin visade ingen respekt och var nära att vinna matchen, han förlorade dock med 2-3 i game, han hade ledningen med 2-1 i game.

Albin vs Levi Lindros. Foto: Patrick Degerman.

 

Totalt vann vi 9 medaljer i ålderskategori- klasserna, och 2 medaljer i kategori-klasserna. Ett helt fantastiskt resultat!

Resultat
Fu 13
1:a Anna Kaiding SkeSk
2.a Fanny Åström SkeSk
3:a Klara Ek SkeSk

Pu 11
1:a William Forsell SkeSk
2:a Viktor Degerman SkeSk
3:a William Hultman SkeSk

Pu 13
1.a Lukas Hultman SkeSk
2:a Christoffer Segerstedt SkeSk
3:a August Svensson Västerås SK


Pu 15
1:a Albin Kaiding SkeSk
2.a Anton Larsson Malmö Src
3:a Nick Errington Intersquash

Klass ELIT
1:a Jesper Skarman Malmö Src
2.a Hakon Standal Malmö Src
3:a Nils Lindgren Intersquash

Klass A
1:a Anton Larsson Malmö Src
2:a Nick Errington Intersquash
3:a Peter Fischer Intersquash

Klass B
1:a Erik Jakobsson Linköping
2:a Christoffer Segerstedt SkeSK
3:a Gabriel Nilssen Linköping Sk

Klass C
1:a Simon Persson Västerås Sk
2:a Jesper Eriksson Västerås Sk
3.a William Forsell SkeS

Ledarna prisades för sina insatser.

Länk till fullständigt resultat

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK