Stegen nytt upplägg

Hej!
Nu är det dags igen med en påminnelse om årsmötet på Hälsostudion, nu på Söndag kl: 15.00. Och en inbjudan att medverka i stegspelet under hösten.
Vi kommer att göra om hela upplägget med stegen och äntligen, efter mycket påtryckningar från alla håll, att lägga in fasta speltider i veckan. Läs grundförslaget som jag bilägger och kom med eventuella synpunkter på Söndag.  Länk till förslag.

Du måste ha erlagt medlemsavgift för att få delta i den i övrigt fria stegen. Vanligt banhyra gäller d.v.s. årskort eller normal banhyra.

Det viktigaste ändringen är att vi spelar måndagar eller tisdagar mellan 19.00 - 22.00 ca. Om du inte kan spela just den dagenså står det i regler och tips inför stegen, läs där.

Vi återgår till spel i bäst av 5 games, med speciell poängräkning, läs. Det blir 6 spelare i varje division.

Jag räknar med att vi startar vecka 38 med sista spelvecka 43 för omgång 1. Omgång 2 startar vecka 45. Då hinner vi lagom till Jul. Det gör att julskinkan kommer att sitta fint.

Men som sagt var. Läs igenom vad som gäller, anmäl dig här och nu och kom med synpunkter på årsmötet. Anmälan till Ulf Andren mail: ulf.andren@gmail.com  

Anders Broberg (valberedningen) har hittat samtliga styrelseledamöter så du behöver inte vara rädd.

Välkommen på årsmötet och deltagande i stegen.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK