Skellefteås damer till slutspel, herrarna borta från slutspel!

I helgen var det sista omgången av grundserien i Elitserien både för herrar och Damer. Bägge lagen spelade i Stockholm. 
 
 

Anna och Tuva trea i Elitseriens grundserie  
 
Skellefteå tjejer gjorde en riktigt bra insats i Stockholm och avancerade i tabellen till en tredje plats. Anna Kaiding vann alla sina matcher och vann därmed spelarstatestiken i Elitserien hon vann dessutom helt överlägset! Anna vann mot Matilda Ravn Holm från Malmö med 3-1 i game, Matilda representerade så sent som förra veckan Sverige i Lag EM i Riga för seniorer.
 
Tuva som bara är 15 år gjorde också en bra insats men förlorade sina matcher. Tuva kom inte riktigt upp samma spelstandard som hon spelat tidigare i säsongen! Skellefteås lag är ungt, väldigt ungt! Anna är 16 år och Tuva är 15 år klart yngst i Elitserien. 
 
Nu väntar slutspel första helgen i Juni ska bil intressant och se vad våra tjejer kan göra där! Dom har hur det än går, gjort en fantastisk säsong! Jag tror inte det är många tjejer i Sverige som tränar hårdare än våra slutspels-tjejer!
 
 

Anna Kaiding 16 år etta i Elitseriens spelarstatestik
  
Elitserien Damer Gärdets Squashhall
Lördag 12.00 Skellefteå Sk - Linköping Sk 3-1
Lördag 16.00 Team Göteborg - Skellefteå Sk 1-3
Söndag 11.00 Skellefteå SK -Malmö SRC 3-1
 
Skellefteås Lag
1:a Anna Kaiding
2:a Tuva Holmberg

 
 

Grattis från hela Skellefteå squashklubb till våra duktiga tjejer!

 
 
_______________________________________________________________________________________________
 
Skellefteås herrar missade slutspel. Dom var aldrig riktigt nära det blev bara en poäng i helgen! Det var Filip Hultman som stod för poängen då han vann mot Göteborgs etta Viktor Högberg med 3-1 i game, det var just mot Viktor Filip förlorade i kvartsfinalen på hemmalan i SM.
  
Albin Kaiding spelade på fjärdesingeln och spelade en del jämna matcher med det blev tyvärr förlust men Albin var riktigt nära vinst i några matcher och visade att han är lite på G. Rehan Javed på tredjesingeln hade ingen lyckad helg och förlorade alla matcher med 0-3 i game. Även Emil Lundström förlorade sina matcher på andrasingeln, det är en tuff position att spela på då Emil normalt spelar på tredje eller fjärdesingeln. 
 
Laget slutade på en 6:e plats i herrarnas Elitserie. Till nästa år får vi sätta oss ner och se vad vi kan göra bättre! Vi har definitivt kapacitet till högre placeringar!
   
Herrar Kungliga Tennishallen 
Lördag 12.00 Skellefteå Sk - Teknova Sk 0-4
Lördag 16.00 Team Göteborg - Skellefteå Sk 3-1
Söndag 11.00 Skellefteå SK - Roslagen SRC 0-4
 
Skellefteås Lag
1:a Filip Hultman
2:a Emil Lundström
3:a Rehan Javed
4:a Albin Kaiding
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK