Skellefteå vann mot Roslagen med 3-1

Det blev tre poäng mot Roslagen i säsongens sista hemmamatch i Elitserien. Skellefteå leder nu serien med 1 poäng men har en match mer spelad än serieledarna Intersquash. Skellefteå har en match kvar borta mot Interoc i Uppsala. Intersquash har två matcher kvar dom möter Roslagen och Teknova som är två tuffa motståndare för serieledarna.

 
 
Emil Lundström gjorde en bragdmatch på fjärdesingeln mot Victor Stenström då han vände 1-2 underläge till seger med 3-2 i game i en gastkramande match. Det sista gamet slutade 13-11 till Emil. Emil fortsätter att utvecklas och visar att han kan slå riktigt bra spelare.
 
Filip Hultman på andrasingeln gick på med full kraft mot Foad Hammouny, Han gav inte bort en enda boll gratis och skaffade sig snabbt en 2-0 ledning i game. Då valde Foad att slänga in handuken på p.g.a skada och Filip vann därmed matchen mycket välförtjänt och är fortfarande obesegrad i Elitserien.
 
Jami Äijänen på förstasingeln mötte världspelaren Olli Touminen i en mycket sevärd och välspelad match. Jami öppnade stenhårt och vann första game lite överaskande. Men sen tog Olli över och kunde vinna dom tre efterföljande gamen och matchen med 3-1. Men Jami visade att han kan spela jämt med Olli! 
 
Aryan Ahmed avslutade med att vinna mot Carl-Johan Löfvenborg med 3-1 i game. Aryan var revanchsugen då han förlorade mot just Calle Löfvenborg på SM. Aryan visade klass och vann ganska enkelt trots en gameförlust i tredje gamet. 
 
Skellefteå möter nu Interoc i morgon Måndag i Uppsala. Kan dom upprepa söndagen fina spel så kanske dom kan utmana Intersquash om seriesegern! 
 
  
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK