Skellefteå i fortsatt ledning 2-2 mot Intersquash!

Det blev två poäng mot Intersquash i toppmötet! Skellefteå är i fortsatt serieledning. Kvällens andra match mellan Roslagen och Interoc slutade också  2-2.

Emil Lundström hade chansen i två game mot Bolbol Aziz då han hade flera gamebollar men det blev förlust för Emil med 0-3 i game. 

Filip Hultman i segermatchen mot Joel Viksten!

Filip Hultman som är obesegrad i Elitserien ångade på och vann mot Joel Viksten med 3-0 i game. Mycket övertygande av Filip som visar klass.

Jami Äijänen gjorde en riktigt bra insats på förstasingeln då han besegrade Sverige-ettan Rasmus Hult med 3-1 i game. Jami är en stark etta i laget!

Aryan Ahmed som mötte svårspelade Adam Auckland på andra-singeln blev en riktig rysare. Aryan hade 2-1 i game men förlorade till slut med 2-3 i game.  

Två poäng mot mot förra årets svenska mästare Intersquash dessutom på bortaplan är klart godkänt. Skellefteå visar att vi är ett lag redo för slutspel.........

Länk till lottning och resultat

 

 

 

 

Skellefteå leder Elitserien i Squash, visserligen med en match mer spelad! Det blev full pott mot Interoc från Uppsala med 4-0 i matcher.

Jami Äijänen Skellefteås etta!

Emil Lundström vann sin första match i Elitserien då han vann mot f.d skelleftrespelaren Martin Larsson. Martin stretade emot bra i första game som slutade 11-8 till Emil men sen ökade Emil tempot och kunde ganska komfortabelt vinna dom två efterföljande gamen. Emil kan nu förhoppningsvis utöka sin segersvit i morgon.

Filip Hultman forsatte sitt segersvit mot Andreas Karlsson. Han vann enkelt med 3-0 i game och är fortsatt obesegrad i Elitserien.

Jami Äijänen Skellefteås etta hade en tuff match på papperet mot 106 rankade Babtiste Masoutte. Men Jami spelade riktigt bra och gav inte fransmannen någon chans att komma in i matchen och vann med 3-0 i game. Mycket starkt gjort att besegra en så bra spelare med 3-0.

Aryan Ahmed avslutade segersviten genom att vinna mot Michael Babra med 3-0 i game. Aryan som alltid är sevärd har en enorm talang kunde  ganska enkelt vinna mot Michael med 3-0.

I morgon åker laget ner till Stockholm. Dom möter ett revanchsuget Intersquash på Kungliga tennishallen.

Länk till resultat och tabell

Länk till streaming

Länk till Norrans repotage

__________________________________________________________________________________________

 

Skellefteå 2 leder också sin serie Division 2 Norra. Laget leder med med tre poäng före Enskede.

Viktor Degerman gjorde debut i seriespelet. Viktor som bara är 15 år gjorde en klart godkänd insats på tredjesingeln! Det blev två förluster men i den första matchen mot Peter Hernberg från Stockholm West var Viktor riktigt nära att vinna det blev dock förlust med 1-3 i game. Viktor kan bli en riktigt bra trea i laget!

Albin Kaiding på andrasingeln och Rehan Javed på förstasingeln hade inga problem att vinna sin matcher dom vann enkelt sina matcher. Både Albin och Rehan håller en hög klass och skulle inte göra bort sig i betydligt högre divisioner.

Länk till resultat och tabell

Länk till streaming

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK