Skellefteå förlorade mot Linköping!

Skellefteås första lag förlorade den viktiga matchen mot Linköping. Det var en lång resa för grabbarna då dom skulle spela i Sandviken. Det började inget vidare då Västerås meddelade med kort varsel att dom inte kunde komma på grund av sjukdom. Efter den snöpliga vinsten mot Västerås var det nu dags för den viktiga matchen mot Linköping. 
 
 
Albin Kaiding inledde mot Marcus Staaf det blev en tuff match där Albin kämpade och slet men förlorade till slut med 1-3 i game, han hade 10-9 i fjärde men lyckades inte avgöra.
 
Filip Hultman på andrasingeln var nu tvingad att vinna mot Linköpings Martin Golbe! Filip orkade inte riktigt han är inte tillbaka i full form från sin långa skadeuppehåll och förlorade med 0-3 i game. 
 
Rehan Javed mötte återigen Linköpings etta Sarosh Naqvi. Rehan har aldrig vunnit mot Sarosh och lyckades inte nu heller det blev förlust med 0-3 i game.
 
Linköping 2 har ett riktigt starkt lag. Linköpings andralag ser betydligt starkare ut än deras förstalag som spelar i division 1, lite konstig prioritering är det! En seriehelg återstår i slutet på Maj.
  
Skellefteås förstalag åkte direkt till Uppsala efter förlustmatchen och tränade med Sverige-sexan Aryan Ahmed!
  
Skellefteås andralag som spelade i Stockholm gjorde en riktigt bra seriehelg dom vann 5 av 6 möjliga poäng dom mötte Linköping 3 och Stockholm 5. Både Emil Lundström som spelar etta och Christoffer Segertstedt som är tvåa vann sina respektive matcher med 3-0. Simon Grenholm hade det lite tuffare då han spelade två femgamare , han vann en och förlorade en.
  
Roligt att dom kunde avsluta bra och vinna över serieledarna Linköping med 2-1 i matcher.
  
Andralaget har spelat färdigt för säsongen och blir nog tvåa i serien. Det är kvar en seriehelg i Maj men Skellefteå har ingen match kvar. 
 
 
Emil och Christoffer stark etta och tvåa i andralaget!
  
   
Här finns en länk till resultat seriespel

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK