Skellefteå Squashklubbs tjejer slutade på femte plats i klubblags-EM

Skellefteå squashklubbs duktiga tjejer slutade på en 5:e plats med lite mersmak. Dom hade chansen på en tredjeplats då dom var nära vinst både mot Italien och Schweiz. Mot Italien hade Anna Kaiding matchboll men förlorade till slut femte game mot Italiens trea med 10-12 i femte game.
 
Final mellan Sarah-Jane Perry och Alison Waters fantastiskt bra spel!
   
Tjejerna började väldigt bra då dom under onsdagen vann mot både Belgien och Luxemburg med 3-0 i matcher. Sen på torsdagen hade dom en riktigt tuff match mot Italien där Riina övertygade stort och vann mot Italiens etta i en mycket spännande match. Pirjo Eserstam mötte en mycket bra italienska på andrasingeln och det blev förlust med 0-3 i game. Anna låg under med 0-2 i game mot Italiens trea men vände och kvitterade till 2-2 i game, i det sist och mycket spännande gamet hade Anna matchboll vid ställningen 10-9 men lyckades inte slå in matchbollen. Det blev sedan förlust med 10-12. Matchen gcik till hemmanationen med 2-1 i matcher.

Mot Frankrike och Englands lag kunde inte våra tjejer göra något men dom spelade mycket bra och visade att dom har hög kapacitet.

Sverige spelade under fredagen en mycket viktig match mot Schweiz. Pirjo visade hög klass och vann mycket övertygande mot deras tvåa med 3-0 i game. Riina kom inte in i matchen mot Schweiz etta. Hon var nära i några game men det blev förlust med 0-3. Anna kämpade och slet mot Schweiz trea men fick inte riktig till det och det blev förlust med 1-3 i game. Hon hade gamebollar i fjärde game. Matchen slutade 2-1 till Schweiz.

Det har varit en fantastisk vecka i Riccione där tjejerna har övertygat stort och detta kommer garanterat att lyfta dom till nya nivåer! Flera av Europas bästa tjejer var på plats och vi har fått se otroligt bra spel!
 
Belgien och Skellefteå
Luxumburg och Skellefteå SK

Frankrike och Skellefteå
England och Skellefteå SK
Schweiz och Skellefteå SK
 
 
Länk till streaming
 
 
 
Lite bad mellan matcherna
Italien bjöd på god mat!
Gunnar tipsade Schweiz tjejer om ett bra resmål i norra Sverige..........

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK