Silverregn i Sundsvall

Det blev tre silver och ett brons i Sundsvalls JGP tävling i helgen! William Hultman blev tvåa i A-klassen han vann mot Anna Kaiding i gruppspelet och avancerade till final där han ställdes mot Jakob Wreber från Sundsvall. William kämpade riktigt bra och vann ett game mot Jakob som tillhör toppen i U 19 i Sverige. William är bara 14 år men gjorde en riktigt bra insats. Anna kaiding vann bronsmatchen mot Kian Englund/Jonsson med 3-1 i game
 
I B-klassen blev William Vikström tvåa efter ett finaldrama han förlorade finalen med 2-3 i game efter att ha lett matchen med 2-1 i game. Vann gjorde Joel Magnusson/Älmefur från Stockholm/Intersquash.
 
I C-klassen var Alfred Kaiding riktigt nära guld han förlorade mot den slutlige vinnaren Moa Bergenhök med 2-3 i game. Alfred ledde med 2-0 i game och var riktigt nära seger! Men Alfred gjorde en bra insats som vann silver.
 
 

A-klassen

B-klassen

C-klassen

Juniorerna

Delar av U 15 landslaget

Glad silvermedaljör i C-klassen

 

 

Länk till lottning och resultat

 

Sundsvall Squashklubb gjorde en riktigt bra tävling, som var välarrangerad med transporter mellan hotell och hall, god lunch på Lördagen och grillade hamburgare under Söndagen. Det är precis så här man vill att en juniortävling ska vara. Mycket bra!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK