Silver och Brons i Linköping!

I helgen spelades den andra JGP tävlingeni Linköping! Det var som vanligt hög standard på JGP-tävlingen. Skellefteå squashklubb hade fem juniorer på plats.
 
Linus Remahl silvermedaljör i A-klassen
 
Bäst gick det för Linus Remahl och Theo Stenlund i A-klassen. Linus spelade väldigt övertygande i gruppspelet och avancerade till final-poolen efter två fina 3-0 vinster.Theo Stenlund fick ett litet genombrott i helgen då även han vann gruppspelet och gick vidare till finalspelet. 
 
Theo fick ett litet genombrott i helgen!
  
I finalspelet var det Theo och Linus samt Filip Eriksson från Team Göteborg som gjorde upp om medaljerna. Theo började mot Filip  han gjorde en bra match men förlorade med 1-3 i game, sen möttes Linus och Theo där var Linus starkast och vann med 3-0 i game. Det blev sen en final mellan Linus och Filip där segrade Filip Eriksson med 3-0 efter tre jämna game, Filip var lite kyligare i dom avgörande lägena.
 
Silver och Brons till Linus och Theo är mycket bra! Klassen håller hög standard och killarna visar att dom har utvecklats mycket den sista tiden.
 
I Elitklassen var det tufft för Kian och William dom slutade på 7:e respektive 8:e plats. Även Pirjo hade det svårt och lyckades inte komma upp i samma höga nivå som tidigare..
   
  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK