Seriespel nu gäller det!

I helgen spelas den näst sista serieomgången för säsongen! Skellefteås förstalag har två otroligt viktiga matcher. Det gäller en eventuell serieseger. Laget möter Västerås och serieledande Linköping! Skellefteå  har samma poäng som Linköping och det är viktiga poäng som står på spel. 

i laget spelar Rehan Javed etta. Filip Hultman tar hand om andrasingeln han är tillbaka efter efter ett långt skadeupphåll. Albin Kaiding spelar på tredjesingeln. För första gången den här säsongen så ställer vi upp med ordinarie lag! Emil Lundström har gjort det bra och vunnit alla matcher utom en på tredjesingeln, men i och med att Filip Hultman nu är tillbaka så har vi en mycket stark tvåa.

Seriespel Sandviken 25/4 2015 division 2 Norra

12.00 Skellefteå 1 - Västrås 1

15.00 Skellefteå 1 - Linköping 2


Rehan Javed och Filip Hultman in action, ettan och tvåan i laget! Foto Patrick Hultman


Andralaget som ligger på andraplats i Division 3 Norra har också chansen till serieseger men det ser tufft ut! I helgen mönstar man bästa tänkbara lag då Emil Lundström tar hand om förstasingeln, Christoffer Segerstedt tar andrasingeln och Simon Grenholm spelar på tredjesingeln. Ett mycket bra lag som borde ha en bra chans att vinna bägge matcherna, dom möter serieledande Linköping och Stockholm 7.

Seriespel i Stockholm 25/4 2015 division 3 Norra

12.00 Skellefteå 2 - Stockholm 6

15.00 Skellefteå 2 - Linköping 3


Emil Lundström till höger etta i andralaget! Foto Patrick Degerman

 

Här finns en länk till spelschema och resultat seriespel


 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK