Serieseger nu väntar elitseriekval!

Det blev serieseger för Skellefteås förstalag! Filip Hultman, Rehan Javed , Emil Lundström och Albin Kaiding avgjorde Division 1 i övertygande stil. Skellefteå vann utan sin etta Miko Äijänen som har dragits med en skada under vintern men som nu är tillbaka och förhoppningsvis är i storform till det väntade elitseriekvalet.  Det blev 6 segrar av 6 möjliga och överlägsen vinst i Division 1 Norra fyra poäng före Linköping som kom på andra plats.
 
 

 
 
Emil Lundström började med en övertygande seger med 3-0 mot Olle Palmlöv från Stockholm 3 , Rehan Javed fortsatte med seger med 3-1 över Nelson Walden. Filip Hultman hade sen inga större problem mot Christian Tall på förstasingeln segersiffrorna skrevs till 3-1 i game.
 
Förutsättningarna inför matchen mot Enskede var att Skellefteå behövde vinna minst en match för att vara säker. Albin Kaiding inledde på tredjesingeln mot Alex Johansson och Albin behövde bara tre game på sig för att avgöra matchen och bekräfta lagets serieseger. Emil Lundtsröm fortsatte sen med enkel vinst mot Enskedes tvåa med 3-0. Filip Hultman Skellefteås etta hade heller inga problem på förstasingeln det blev även där vinst med 3-0 i game.
 
 
Nu väntar en direkt avgörande match mot antingen Växjö eller Team Göteborg om en plats i Elitserien nästa år. Matchen spelas på hemmaplan den 4/6. Lottningen till Elitseriekvalet sker i början på veckan. 
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK