SM i Linköping

Årets viktigatse tävling Senior-SM i Linköping spelas i helgen 17-19/2. Skellefteå squashklubb har sex deltagare med. 
 

Aryan Ahmed är ett litet guldhopp......om allt stämmer!  
 
I Herrar seniorer är Aryan Ahmed seedad 3:a och har chansen på en ädel medalj. Han möter Christian Drakenberg Stockholm SK i en eventuell semifinal. Aryan har inte mött sverigetvåan på tre år och det koimmer att bli en intressant drabbning. På den andra halvan finns sverigeettan Rasmus Hult Intersquash.
 
Filip Hultman gör en intressant start. Han har spelat riktigt bra den sista tiden! Han möter Bolbol Aziz Intersquash i första matchen. I en eventuell kvartsfinal kan det bli Christian Drakenberg Stockholm SK 
 
Emil Lundström och Albin Kaiding är också med i Herrar Seniorer. Albin möter Michael Persson Linköping SK i den första omgången och Emil möter Levi Rollsjö Lindroos Teknova SK.
 
Anna Kaiding och Tuva Holmberg är med i Damer seniorer. Det är länge sen Skellefteå squashklubb hade representation på Senior-SM det var nog i mitten på 90 talet klubben hade tjejer med på SM. Det är en liten tjejboom på gång i Sverige det är nästan lika många tjejer med som killar det är riktigt roligt.
 
Anna möter  Emma Stener Linköping SK och Tuva möter Victoria Savelius från Enskede i första matchen. Både Anna och Tuva har chansen till vinst i första omgången. Med bra spel och lite flyt kan det räcka en bit!
 
Anna Kaiding kan komma ganska långt...
  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK