SM-Guld till Valter och Tim

Det blev två SM guld på Junior-SM i Stockholm. Valter Lindberg vann guld i pojkar U 13. Han vann finalen över Erin Ängmo/Paterson från Linköping med klara 3-0 i game. Valter har ett spelsinne som är unikt. Han står alltid rätt i banan och väljer rätt slag. Linus Remahl hade vittring på bronset men förlorade bronsfighten mot Lukas Bergendahl från Stockholm med 1-3 i en jämn match.


Valter SM-guldmedaljör 2018 Pu 13

 

Tim Dahlgren vann den inofficiella yngsta klassen U 11. Tim vann alla sina matcher i finalpoolen och hade han en tuff match mot silvermedaljören Joel Älmefur från Enskede. Matchen slutade 3-2 till Tim. Skellefteås unge talang Hugo Flodin vann brons efter en rad fina matchprestationer.

Anna Kaiding var nära vinst i FU 17 klassen. Anna spelade bra mot den slutlige vinnaren Malin Frank Linköping men förlorade med 1-3 i game. Anna vann sedan bronsmatchen mot Lovisa Ronge Team Göteborg med klara 3-0 efter riktigt bra spel.

William Hultman och Tuva Holmberg var nära medalj men föll i sina bronsmatcher. William förlorade mot Jonathan Edvardsson från Malmö med 0-3 i game. Tuva Holmberg var riktigt nära mot Sundsvalls Isabella Wreber, Tuva ledde med 2-0 i game men Isabella vände matchen till seger med 3-2 i game.

 

 

 

Skellefteå squashklubbs juniorer har gjort ett riktigt bra SM, i de yngsta klasserna är vi riktigt framgångsrika med många medaljer. Vi var dessutom den klubb som hade flest juniorer med i tävlingen, 15 juniorer från klubben var med i sex olika klasser.

Länk till lottning och resultat

 

Länk till repotage i Norran

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK