Nu startar Elitserien igen efter ett långt uppehåll

Nu i helgen kör Elitserien igång efter ett långt tävlingsuppehåll. Hela förra årets Elitserie ställdes in på grund av Corona. Första omgången för både Damerna och Herrarna spelas i Göteborg Lördag 9/10.
 
Skellefteås herrarna som möter Teknova och Intersquash mönstar upp ett riktigt bra lag. Jami Äijänen går in som etta i laget och Erik Jakobsson tar hand om andrasingeln. Zeeshan Khan spelar som trea. På fjärdesingeln spelar antingen Albin Kaiding eller elitseriedebuterande junioren Kian Englund Jonsson. 
 
På hemmaplan stannar William Hultman och Linus Remahl som även dom är aktuella för spel i Elitserien denna säsong. Det är ett privilegium för oss att ha så många elitseriemässiga unga spelare att välja bland!
 
Spelordning Göteborg Herrar
11.30 Skellefteå SK - Teknova/Linköping Sk
14.30 Skellefteå SK - Intersquash Club
 
Länk till Streaming
 
Skellefteås Elitserielag 2019 
   
Damerna spelar mot Norrköping och värdlaget Team Göteborg. Skellefteå spelar med Riina Koskinen som etta och unga Pirjo Eserstam som tvåa. Anna Kaiding stannar på hemmaplan. Vi har ett mycket bra damlag som kan gå riktigt långt. Det blir en bra värdemätare att möta Norrköping och Team Göteborg!
 
Spelordning Göteborg Damer
12.00 Skellefteå - Norrköping SK
16.00 Skellefteå - Team Göteborg.
 
 
Länk till Streaming
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK