Miko Äijänen och Kace Bartley vann Cronimet Swedish Open

Miko Äijänen briljerade i Cronimet Swedish Open när han besegrade fransmannen Benjamin Aubert med 3-1. Miko gjorde åter igen en perfekt genomförd match då han spelade smart och inte gav Benjamin någon chans att briljera. Miko har spelat prickfritt hela veckan och har gjort stora framsteg och fortsätter det så här så är han snart topp 100 på PSA rankingen.

Även Kace Bartley England imponerade då hon vann damfinalen med 3-1 över Alison Thomson Skottland. Det var en riktigt bra damfinal med bra spel .Det var hög klass på squash-spelet i finalen.

Breddklasserna och juniorklasserna hade final-dag idag också! I herrar Elit vann Robin Gadola Schweiz han besegrade Zeeshan Khan i en tät och spännande match med 3-1 i game. Erik Jakobsson spelade hem tredjeplatsen.

I Damer Elit-finalen vann Milnau Louw Sydafrika över Karina Tyma från Polen med 3-0. Unga och mycket lovande Moa Bönnemark Sverige vann över Fanny Seghers Från Frankrike med 3-1 i game. Starkt gjort av Moa som bara är 15 år..

I Herrar A vann Fabian Stämnerud Linköping SK , Albin Kaiding Skellefteå  blev tvåa och Daniel Kullgard vann bronspengen.

Mattias Bergenhök Stockholm SK vann över Jukka Pekka Salminen Oulu SK i D-klassen med 3-0. Jens Flodin vann bronspengen.

Fabian Stämnerud vann Junior Elit men han blev pressad ordentligt av unga Moa Bönnemark Malmö SRC men lyckades vinna med 3-2. Jonathan Edvardsson Malmö SRC kom tvåa efter en mycket väl genomförd turnering och Moa Bönnemark vann brons.

I Junior A vann Melvin Åkerström Skellefteå SK. I finalen vann Melvin mot Linus Remah Skellefteå SK med 3-1 i game .Både Melvin och Linus visade upp ett brett register, Linus gjorde nog sin bästa turnering hitills i karriären. Isabella Wreber Sundsvall SC vann bronset.

Oscar Jansson Örebro SK vann B-klassen i överlägsen stil utan gameförlust! Samuel Kullgard från Linköping blev tvåa och unga Gustav Lindberg från Skellefteå SK vann brons efter en mycket väl genomförd tävling!

I C klassen segrade Hugo Flodin, han vann över Isac Mannberg i finalen med 3-0 i game. Hugo har gjort stora framsteg i helgen. Oliver Ahlin spelade hem tredjeplatsen när han vann över Alfred Kaiding med 3-0 i game.