Många medaljer i Sundsvall

 
Skellefteå kommer hem med 4 medaljer från helgens JGP i Sundsvall. 
 
I C-klassen hade vi två medaljörer,  Linus Remahl och Valter Lindberg, som hamnade i final. Det var en spännande match som innehöll  blod, svett och tårar. Matchen slutade 3-1 till Valter som kämpade ända till slutet. Inte ens näsblod kunde stoppa honom. Linus kom igen i tredje game med 11-5. Han hade en stark kämpaglöd på banan och hann upp nästan alla bollar. Linus gav inte bort en enda poäng. Både Linus och Valter vann mot Tora Ängmo Paterson i finalspelet, som var sidad etta i deras grupp och blev bronsmedaljös.
 
 
Även i I B klassen fick vi två stycken medaljörer,  Nea Englund och Sixten Degerman. Nea mötte Sixten i finalen och matchen var riktigt spännande. Det blev 3-1 i game till Sixten men Nea var inte långt ifrån.  Sixten kom på första plats och Nea på andra plats i klass B. Nea vann dessutom priset som var "turneringens prestation". 
 
 
För övrigt var det en bra organiserad tävling med en trevlig middag och musik quiz på lördagskvällen. En lyckad helg!
 
 
 
 
 
Filip Hultman var i Stockholm och tävlade tävligen Stockholm Open. Filip hade en tuff första match och förlorade mot Carl Johan Löfvenberg 0-3.
 
Filip vann sedan två matcher mot Jesper Skarman och Erik Jakobsson. Sen fick han dock en hård placeringsmatch i slutet mot Trym Aasness Åckerström. Matchen slutade med förlust 2-3 i game.
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK