Lottningen till Komigångcup är klar

Nu på lördag kör vi gång klubbens första tävling för säsongen Komigångcup 2012. Cupen har lockat ett riktigt bra deltagarantal. 27 juniorer från klubben är anmälda. I seniorklassen blir det ett fullt 16 schema, stor favorit är titelförsvaren från förra året Rehan Javed han utmanas i första hand av juniorerna Albin och Filip kanske även den rutinerade "lulebon" Rickard Fjällström kan överraska. I Damklassen får Malin Forsmark räknas till stor favorit till slutsegern.


Rehan slutsegrare i Komigångcup 2011

I den yngsta juniorklassen är U 13 är Viktor Degerman favorit som främsta utmanare finns ett helt koppel med duktiga killar och tjejer....


Klara Ek och Anna Kaiding i Komigångcup 2011

Pojkar U 17 har ett starkt startfält på papperet Albin Kaiding och Filip Hultman får nog räknas till favoriter till slutsegern, men det finns många som kommer bakanför det är helt fantastiskt vilket startfält det är i klassen för att vara en klubbtävling!

Dubbelturneringen har lockat tre par till start och verkar vara en vidöppen historia där i princip vilket par som helst kan vinna.

Första matcherna börjar 08.40 och den sista finalen beräknas vara klar ca 18.00. Välkommen ner och titta på topp- squash eller ta en fika i cafeterian. Länk till lottning

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK