Lottningen till DM är klar!

På Lördag spelas DM Norrland i Skellefteå. 38 deltagare är anmälda i fem klasser. Det är bara Skellefteå squashklubb och IKSU som har deltagare anmälda , det är synd att inte dom andra Norrlandsklubbarna tar chansen och åker upp till Skellefteå det är ju numera bra klass på startfälten.

 
 
 
I Herrar seniorer är Aryan Ahmed stor favorit, men kanske kan Filip Hultman utmana han är ju i storform för tillfället! Han vann ju mot Sverige-åttan i sereispelet för två helger sen.
 
Veteranklassen har lockat ett intressant startfält. Jens Flodin och Mattias Erikssom är final-seedade. Men det kommer att krävas bra spel för att nå final då det finns många som kan utmana.
 
I Damklassen är Anna Kaiding stor favorit till ytterligare ett DM-Guld. Hon utmanas i första hand av Tuva Holmberg.
 
Pojkar U 15 har ett riktigt bra startfält. William Hultman och Melvin Åkertsröm är finalseedade. Ska bli spännande och se vem som vinner klassen kanske någon av dom yngra spelarna kan överraska?
 
U 13 har ett stort startfält med 10 juniorer anmälda det bådar gott inför framtiden. Det är riktigt roligt att vi numera har många duktiga unga spelare på gång. Valter Lindberg, Linus Remahl, Theo Elingstam och Mea Åkerström är seedade.
 
Länk till lottningen
 
Tävlingarna börjar 10.00 och sista finalen beräknas vara klar ca 17.00. Välkommen ner på hallen cafeterian är öppen hela dagen!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK