Lottat och klart till KM 2015

Klubbmästerskapet 2015 lockade hela 57 anmälningar i 8 klasser! 39 spelare gör upp om medaljerna nu i helgen. 32 juniorer är med det är fantastiskt! Skellefteå Squashklubbs KM håller mycket hög klass!
 

 KM final Pu 17 2014 Filip vs Albin
  
Rehan Javed får nog räknas som favorit i seniorklassen men det blir ingen lätt resa då han främst utmanas av Filip Hultman som är tillbaka efter ett långt skadeuppehåll!
 
Anna Kaiding är favorit i damklassen hon utmanas i första hand av Fanny Åström.
 
I Pu 19 klassen är Albin Kaiding(Filip Hultman satsar på senior) favorit men klassen håller absolut högsta Sverigeklass då många duktiga killar finns med. Pu 17 håller också hög klass Christoffer segerstedt utmanas av Lukas Hultman det ska bli intressant och se om Lukas kan rubba Christoffer.
 
I pojkar under 15 är det William Forsell och Viktor Degerman som får stå för favoritskapet. Pu 13 framtidens killar ser intressant ut på papperet stor favorit är William Hultman silvermedaljör på JSM, bakanför honom finns Sixten Degerman, Theo Stenlund och Wilmer Persson som är en trio som garanterat kommer att vara med i medaljstriden. Klassen är dock jämn och det kan finnas utrymme för överraskningar.
 
I junior-klassen flickor under 15 är Tuva Holmberg stor favorit då både Anna Kaiding och Fanny Åström satsar på Damklassen. 
 
Den prestigefulla dubbeln har lockat 7 par till start, mycket svårtippat är det då många par sett riktigt vassa ut på träning!
 
Tävlingarna börjar 10.15 på lördag och håller på till ca 18.00 sen fortsätter det på Söndag klockan 11.00 och dom sista finalerna beräknas vara färdigspelade ca 15.00
 
Länk till lottning
  
Välkommen cafeterian är öppen hela helgen det är fri entre!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK