Köp SM-mössan av Skellefteå Squashklubb!

Skellefteå squashklubb kommer att vara med på SM-veckan i Skellefteå. Klubben kommer att sätta upp en glasbana i kombihallen på Skellefteå Kraft Arena.SM-veckan i Skellefteå har förstås sin egen entrémössa. Förutom att den sitter skönt och värmer gott har mössan ytterligare funktioner. Den ger nämligen inträde till precis alla idrottstävlingar under veckan.
 
Så här fungerar det. SM-mössan fungerar som entrebiljett till alla tävlingar under hela SM-veckan 20-26 mars 2018 i Skellefteå. Du kan också åka buss med mössan. Gratis alltså, SM-mössan fungerar nämligen också som bussbiljett på lokaltrafiken i Skellefteå samt på de extrainsatta hop-on-hop-off-bussarna som tar människor mellan SM-veckans olika tävlingsarenor.
 
Och som om inte det vore nog. Med SM-mössan på huvudet kan du dessutom åtnjuta en mängd erbjudanden i flera butiker i Skellefteå (mer om detta längre fram).  
 

Stöd Skellefteå squashklubb genom att köpa mössan direkt av klubben. Mössan kostar 295 kr när man köper förköp. På plats under SM-veckan kostar mössan 350 kr. Det är en perfekt jul-klapp. Mössan finns till försäljning nere i receptionen på squash-hallen.

Betala med swish till 1236955017 eller direkt på bg 349-4598 märk med mössa. Vill ni att vi fakturerar så går det också bra skicka ett mail till jan.kaiding@live.se

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK