Klubbmästerskapet 2014 är klart!

Efter två dagars intensivt spel så är Skellefteå Squashklubbs Klubbmästerskap 2014 färdigspelat. Det blev en arrangörs-mässig och sportslig framgång där tävlingsledarna Edvard Schönfeldt, Filip Mikaelsson , Filip Hultman och Simon Grenholm gjort ett bra jobb.

En historisk motionsklass spelades här är medaljörerna i klassen

Filip Hultman och Anna Kaiding dubbel-segrade då dom både vann sin juniorklass samt seniorklass.

Rehan Javed kunde inte försvara sitt KM Guld från 2013. Rehan och Filip Hultman möttes i senior-finalen. Finalen blev en spännande och välspelad match där Filip till slut kunde vinna med 3-1 i game. Filips utveckling bara fortsätter han har potential att gå riktigt långt. Albin Kaiding vann bronsmatchen mot Jan Englund med 3-0.

Anna Kaiding vann dam damklassen, i finalen besegrade hon Malin Widmark med 3-1 i game. Anna har haft en fin utveckling i vår och är aktuell för spel i landslaget senare i vår. Ann Holmberg besegrade Fanny Åström i bronsmatchen med 3-0.

I Veteranklassen försvarade Jan Kaiding sitt KM-guld från 2013. Han vann mot Torbjörn Gustavsson i finalen med 3-0. På tredje plats kom Hans Ericsson.

Filip Hultman vann överlägset PU 19 klassen han besegrade Albin Kaiding i juniorfinalen med klara 3-0. Edvard Schönfeldt vann bronset efter stabilt spel.

William Forsell har också haft en fin utveckling i vår, då han vann alla sina matcher i Pu 15 med 3-0. Silvret gick till Viktor Degerman och bronset knep Markus Andersson.

I den yngsta pojkklassen vann William Hultman. William final-slog Melvin Åkerström i en laddad match med 3-0. Sixten Degerman vann bronsfighten mot Theo Stenlund med 3-1.

Flickor under 15 vann Anna Kaiding efter att ha vunnit alla sin matcher med 3-0. Fanny Åström blev silver-medaljör efter att ha spelat riktigt bra. Tuva Holmberg vann brons.

I flickor under 13 vann den svenska junior-mästarinnan Tuva Holmberg enkelt sina matcher med 3-0 , tvåa blev Nea Englund och på tredje plats placerade sig den unga lovande Mea Åkerström.

Dubbelfinalen blev en rafflande match mellan Emil Axelsson/Emil Lundström och Hans Ericsson/Edvard Schönfeldt. Matchen gick till skilje-game och vid ställning 16-14 till Hans och Edvard yttrade "någon" KM-guld varav matchen vände till Emil och Emils favör. Det blev till slut 17-16 till Emil och Emil.

För första gången i klubbmästerskapets historia så spelades en motionsklass i tävlingen. Den hade lockat nio deltagare som garanterat har fått mersmak på sporten. Guldet vann Thomas Severin efter fyra tuffa matcher. Tvåa kom Peter Jonsson och på tredje plats placerade sig Oskar Tafvelin.

Nu väntar välbehövlig vila, stegen drar dock igång redan på Måndag/Tisdag!