Kian vann ett brons på U19 SM

Kian Englund Jonsson vann ett brons på U 19 SM i Stockholm i helgen! Det var en riktigt stark prestation Kian som snart fyller 17 år har två år kvar i klassen. Kian vann bronsmatckhen mot finalseedade Neo Friberg Team Göteborg med 3-2  i game. Han har tagit ett rejält kliv framåt i år och tränat målmedvetet mycket imponerande! Linus Remahl hade ingen lyckad helg och slutade på en 10:e plats.

Kian Englund Jonsson bronsmedaljör i PU 19

Det var även  tävlingar i Ukraina  för Albin Kaiding och David Clegg. Albin spelade sig fram till match om bronset men förlorade med 0-3  i game, en fjärdeplats i turneringen är klart godkänt! David Clegg Skellefteås listade spelare avancerade till final där han förlorade mot en av Ukrainas bästa spelare,

Flera av matcherna streamades via länk nedan

Länk till U 19 SM

__________________________________________________________________________________________

Parallellt med tävlingarna på en annan hall var det träningsläger för U 15 i Stockholm. Skellefteå Squashklubbs Maja Remahl gjorde sitt första träningsläger med U 15 landslaget. Även Gustav Lindberg var uttagen till lägret men hade förhinder.