Kaiding x 2 i final i Västerås!

Både Anna Kaiding och Albin Kaiding avancerade till final i årets andra JGP-tävling i Västerås. Det blev till slut två silvermedaljer för syskonen Kaiding.

Albin Kaiding vid ett tidigare tillfälle

 

 

Anna förlorade finalen mot Enskedes Sara Månberg i klassen Flickor klass B. Matchen slutade 3-0 till Sara, Anna var riktigt nära att vinna det sista gamet men förlorade med 12-14. Anna vann sen den sista placeringsmatchen mot Sara Vigstad Enskede med 3-1 och slutade därmed på silverplats. Totalt sett ska Anna vara nöjd med att bli näst bästa tjej i hela turneringen.


Albin Kaiding avancerade till final i Elitklassen efter en riktig rysare mot Linköpings Erik Jakobsson. Matchen tog en timma och till slut kunde Albin slå in matchbollen och vinna med 3-2 i game, det sista gamet slutade 11-8 till Albin. I finalen ställdes Albin mot Nick Errington från Stockholm. Albin har förlorat mot Nick dom tre senaste mötena han har dock varit nära, i det senaste mötet förlorade han med 2-3 i game. Det blev ingen vinst den här gången heller då Albin förlorade med 2-3 i game igen 9-11,13-11,10-12,11-6,11-5 i en mycket tät match. Det är ändå en mycket bra insats av Albin med silver i Elitklassen.


Resultat Skelleftespelar

 

Elitklassen

Albin Kaiding: Silvermedalj!

Emil Lundström: 5:a

Christoffer Segerstedt: 6:a

 

A-klassen

Alexander Johansson: 12:a

 

B-klassen Flickor

Anna Kaiding: Silvermedalj!

Fanny Åström: 8:a

Klara Ek: 6:a

 

B-klassen Pojkar

Melvin Åkerström: 5:a med mersmak!

 

C-klassen

Lovisa Ek: 14:e

Pirjo Eserstam:12:a

 

Det har varit en intensiv och välarrangerad helg i Västerås med många bra och utvecklande matcher. Nästa Junior-GP tävling är på hemmaplan i Skellefteå 13-14/12.

 


Länk till Resultat

Kommentarer :

  1. Författare Bert-Ola

    Alltid lika kul att ha er Skellefte-folk på besök, spelare såväl som föräldrar! MVH/Tävlingskommittén Västerås SC

  2. Författare JK

    Tack Västerås! Det är extra roligt att komma till en klubb som lägger ner lite hjärta! Vi kommer tillbaka......

Lägg till en kommentar : OK