Junior-VM Anna vann två matcher och förlorade två nu börjar lagspelet

Skellefteå Squashklubbs duktiga tjej Anna Kaiding är Kuala Lumpur i Malaysia och spelar Junior-VM. Det är stort,spelare från 24 länder är med och Anna ska spela både individuellt och lag .  
 

 
 
Anna mötte en riktigt duktig Amerikansk tjej Serena Daniel i första omgången det blev förlust med 0-3 i game. Men sen har Anna spelat väldigt bra hon vann en placeringsmatch mot en tjej från Kina med 3-1 i game. Hon vann även i andra omgången mot Alessia Osborne från Irland med 3-0, det var hög nivå på Annas spel! I den sista matchen blev det en till förlust mot en tjej från Kanada. Anna har gjort en klart godkänd insats i den individuella tävlingen med två vinster och två förluster.
 
Egypten dominerade och hade alla finalister med både på Dam och Herr-sidan. Mostafa Asal vann herrar och Hania EL Hammamy vann damer 
 
På Måndag startar Lag -VM. Sverige har hamnat i en pool med England, Sydafrika, USA och Sydkorea. Det är en tuff pool men om dom spelar bra så kan dom placera sig topp fyra i poolen och spela vidare om högre placeringar.
 
Sverige börjar mot USA på måndag förmiddag klockan 11.00 lokal tid!
 
Här finns en länk till streaming av Annas match i det individuella spelet
 
Följ dom svenska spelarna på facebook!
 
  
Det är många år sen Sverige mönstrade ett lag på Junior VM i squash. Förutom Anna så spelar Sara Månberg Intersquash, Moa Bönnermark Malmö SRC och Malin Frank från Linköping även Natahalie Malmström, Fritiof Jakobsson och Samuel Lavebrink är med men dom deltar bara i den Individuella tävlingen. 
  
  
Vi önskar Anna och dom andra svenska tjejerna stort lycka till!
 
Här kan man följa tävllingarna med resultat och streaming via deras hemsida
 
Länk till Lottning individuella
 
 
Länk till reportage i Norran sid 1 och sid 2

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK