Junior-SM i Skellefteå efter dag 2

Lördagens matcher är avgjorda. Många matcher blev det! Den största sensationen stod Växjös Joel Wiksten för, han slog ut Tor Christofferssen från Malmö med 3-0 och möter nu Pontus Rengbo från Malmö i Pu 19 finalen.

För Skellefteås del så har klubben flera chanser till ädla medaljer under JSM.s sista dag. I den yngsta pojk-klassen Pu 11 är det William Hultman i final mot Otto Månberg Enskede , Kian Englund/Jonsson är klar bronsmedaljör.

I Pu 15 gick både Lukas Hultman och Christoffer Segerstedt till final , Lukas gjorde en riktig bragdmatch och slog ut andraseedade Niels Larsen från Malmö med 3-2. Albin Kaiding förlorade något överraskande sin semifinal i Pu 17 mot Stockhoms Nick Errington och kommer att spela bronsmatch mot Edvard Schönfeldt som i sin tur förlorade mot Filip Hultman. Det blir således en spännande final i U 17 klassen mellan Filip Hultman och Nick Errington.

Flickor under 11 har Tuva Holmberg chansen på guld när hon möter Alexandra Blomqvist från Malmö i final, Lovisa Ek har vittring på bronset. Anna Kaiding möter Lovisa Ronge i final i Fu 13 klassen, Klara Ek är klar bronsmedaljör.

Det verkar bli en lyckad helg för Skellefteås juniorer på JSM 2014. Lördagskvällen avslutades med mycket lyckad aktivitet med middag på Bodaborgs Äventyrscenter.


Kian Englund Jonsson vs William Hultman


Nils Marnfeldt och Nils Lindgren


Populär Aktivitet Badtunna på parkeringenFörsta dagen på Junior-SM i Skellefteå är färdigspelad. Dom första matcherna började redan kl 14.00. En bra dag har det varit arrangörsmässigt då allt har fungerat enligt planerna tekniken har fungerat klanderfritt, han har gjort ett bra jobb våran teknikguru Martin Åkerström. Vi har även fått bevittna riktigt bra och spännande squash.

Det blev väl inga större överraskningar men Linnea Grönliund Bengtsson Malmö SRC vann något överraskande mot andraseedade Nanna Carleke från Carlskrona i FU 19.

För våra egna medaljhopp så gick det enligt planerna både Filip och Albin avancerade ganska enkelt vidare i PU 17. Det gjorde även våra  toppseedade U15 killar Christofffer och Lukas. I morgon får dom bekänna färg då det ska spelas kvartsfinaler och semifinaler.

I Pu 13 har fortfarande Viktor Degerman chans till avancemang till semifinal.  William forsell är dock borta från medaljstriden då han förlorade mot Göteborgs Elias Samuelsson.

Våra tjejer har också gjort det bra Anna Kaiding är fortfarande obesegrad i Fu 13 och Tuva Holmberg är obesegrad i Fu 11. I den yngsta Pojkklassen Pu 11 har både William Hultman och Kian Englund vunnit sina matcher och det luktar medaljer för bägge killarna.

Dagens resultat finns här


Vi är stolta att välkomna er till Skellefteå Squashklubb och Junior-SM 2014. Tävlingen har lockat 85 deltagare från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Det är riktigt bra, det är många år sen det var så många deltagare på JSM. Läs mer på www.squash-jsm.se

Lottning: Den är publicerad och finns på tournament software

Transporter: Klubben har tillgång till ett antal minibussar som finns tillgängliga under tävlingsdagarna. Vi kommer ombesörja hämtning och lämning från flyget, samt hjälpa till med transport till och från banketten. Kontakta oss på squash@live.se eller på telefon 070-225 45 17 angående eran ankomsttid

Invigning: Vi kommer att ha en kort invigningsceremoni fredag kl 16.00. Dom första matcherna beräknas vara igång redan 14.15. Vi anpassar matchstart, så att dom spelare som kommer sent får en kvällsmatch. Finalerna beräknas vara färdigspelade ca 15.30 på Söndag. Prisutdelningen kommer att ske direkt efter sista match.

Bankett: Skellefteå Kommun kommer att bjuda alla spelare och medföljande funktionärer på Bankett på Bodaborgs Äventyrscenter. Banketten börjar 19.30 på Lördag med efterföljande aktivitet. Det är viktigt att ni anmäler er till banketten så att vi kan planera hur många vi blir. Transport till Bodaborg hjälper vi till med.

Badtunna: på parkeringen har vi ställt upp en vedeldad badtunna där man kan ta sig ett uppfriskande dopp och beskåda den norrlänska kvällshimmelen. Badtunnan är uppvärmd alla dagar från 09.00-till 20.00.

Streaming: Alla matcher ska streamas på nätet. Vi sänder direkt från Bana 1, 2 och 3.

Domare: Förloraren och vinnaren dömer tillsammans efterföljande match. Det är installerat surfplattor på varje bana som domarna ska använda sig av. Resultatet kan man sen följa kontinuerligt på tv-skärmar.

Lunch: Lördag och Söndag kommer det att serveras lunch pris 50 kr. I cafeterian har ni även möjlighet att köpa toast, varmkorv och fika.

Hotell: Dom flesta hotell har gångavstånd till Squash-hallen. Adress till hallen är Magasinsgränd 4.

 

Än en gång varmt välkommen till Skellefteå och Skellefteå squashklubb.Kommentarer :

  1. Författare William Forsell

    När kommer lottningarna?

  2. Författare JK

    Den kommer under tisdagen /JK

Lägg till en kommentar : OK