Inga svenskar vidare från andra omgången i Cronimet-kvalet!

Tyvärr så är alla svenskar utslagna i kvalet! Nu står hoppet till Filip Hultman i huvudturneringen!

Viktor Högberg spelade bra i matchen mot Roshan Bharos men det blev förlust med 1-3 i game. Michael Babra var nära seger mot den unge lovande tjecken Viktor Byrtos men förlorade ochså han med 1-3 i game trots mycket bra spel av Michael. Carl Remle avslutade 1-3 förlustsviten mot Vini Rodrigues från Brasilien, Carl spelade också riktigt bra men kunde inte hålla i sitt fina spel matchen igenom!

Det blev alltså Rosan Bahros Holland, Viktor Byrtos Tjeckien, Vini Rodrigues brasilien och Ondrej Vorlicek från Tjeckien som går vidare till huvudturneringen i morgon!

Lottningen av kvalspelarnas placering i huvudturneringen avgjordes direkt efter sista matchen. Det kan man se via denna länk till lottning huvudturnering. 

Matcherna börjar 17.00 i morgon Onsdag och håller på till 21.00 på squashhallen. På Torsdag är dags för spel på glasbanan i arenan, då är det kvartsfinaler i Cronimet som gäller!

Välkommen i morgon och heja fram våran egen Filip Hultman mot Adrian Ostbye.

 

________________________________________________________________________________________

Det blev två svenskar som tog sig vidare till andra omgångeni kvalet till Cronimets huvudturnering! Michael Babra Västerås och Carl Remle från Teknova är vidare.Viktor Högberg Team Göteborg var redan tidigare klar för andra omgången.

Hemmahoppen Albin Kaiding och Emil Lundström förlarde bägge med 0-3 i game. Albin förlorade mot Vini Rodrigus från Brasilien och Emil åkte på förlust mot Ondrej Vorlicek från Tjeckien. Det är nyttiga erfarenheter för skellefte-killarna som har fått känna på riktigt bra motstånd.

Nick Göth Errington förlorade mot Rosha Bharos från Holland med 0-3 i game. Filip Kruger och Erik Jakobsson förlorade bägge mot sina landslagskompisar Carl Remle och Michael Babra.

Ikväll är det dags för kvalfinaler vi spelar alla matcher på Centercourten med start 17.00 sista match är planerad till 20.00.

Matchschema

17.00 Viktor Högberg Sverige- Roshan Bharos Holland

18.00 Viktor Byrtos Tjeckien - Michael Babra Sverige

19.00 Carl Remle Sverige - Vini Rodrigus Brasilien

20.00 Ondrej Vorlícek Tjeckien - David Zeman Tjeckien

Välkommen ner på Magasinsgränd 4. Cafeterian är öppen hela kvällen. det är fri entre!

 

 

Foto: Patrick Degerman

 

_____________________________________________________________________________________________

 

 

 

Cronimet Open börjar i morgon Tisdag med kval, 8 svenskar är med varav två hemmaspelare är med, Albin Kaiding  och Emil Lundström. Matcherna börjar redan 11.00 på squashhallen vi spelar två matcher klockan 11.00  tre matcher 11.45, tre matcher 12.30. Andra omgången kör igång 17.00, då kör vi en match i taget. Sista match är planerad till 20.00.

 

Viktor Högberg från Team Göteborg är direktkvalificerad till andra omgången. Han har en bra chans att ta sig vidare till huvudturneringen. Övriga svenskar i kvalet är Nick Göth Errington Intersquash, Michael Babra Västerås, Filip Kruger Intersquash, Calle Remle Teknova och Erik Jakobsson från Teknova. 

På Onsdag är det start för huvudturneringen. Filip Hultman Skellefteå SK som fick ett wildcard spelar mot Norrmannen Adrian Ostbye! Förhoppningsvis så kan även någon av dom andra 8 svenska spelarna avancera till huvudturneringen!

På söndagskvällen påbörjades uppsättningen av glasbanan, 35 frivilliga hjälpte till att bära in squashbanan på rekordtid. Dom första matcherna på glasbanan spelas på Torsdag.

 

På Torsdag kväll 17.00 är det dags för kvartsfinaler på glasbanan i kombihallen! Samtidigt börjar dam-turneringen med första omgången på squashhallen.

Fredag är det kvartsfinaler på glasbanan för både herrar och damer. Lördag är det finaler i Cronimet på glasbanan med start 11.00.

Lördag förmiddag kör juniorklasserna igång det blir spel både på glasbanan och squashhallen.

Ingen rast ingen vila så fort Cronimet är färdigspelad så kör vi gång SM redan på Lördag 15.00 med första omgången för både damer och herrar.

Söndag är det kvartsfinaler i SM och finaler i juniorklassrerna. Det kommer att spelas squash både på squashhallen och glasbanan uppe på arenan. Tisdag är det semifinaler och Onsdag är den stora finaldagen med direktsänd squash i TV.

Länk till PSA Hemsida

Länk till lottning PSA kval

Länk till lottning PSA huvudturnering

Länk till lottning PSA Damer

Länk till lottning Cronimet Junior

Länk till lottning SM herrar och damer

Länk till streaming bana 1

Länk till streaming bana 2

Länk till streaming bana 3

Länk till streaming bana 4

Länk till SM veckan

Varmt välkomna till Skellefteå Squashklubb det är fri entre till alla matcher hela veckan. Under SM-veckan Tisdag och Onsdag är det entre in till matcherna på glasbanan. 

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK