Full pott på den sista seriehelgen för den här säsongen!

Det blev 6 poäng för Skellefteås förstalag i Järfälla i helgen! Laget mötte Sandviken och Uppsala. Rehan Javed på första singeln och Filp Hultman på andrasingeln samt Albin Kaiding på tredjesingeln vann alla matcher enkelt med 3-0. Det blev alltså 6 poäng för skelleftekillarna.
 
Skellefteås förstalag Rehan Javed, Filip Hultman och Albin Kaiding 
  
Förutsättningarna för att vinna serien var att Skellefteå måste ta in 3 poäng på Linköping som var serieledare inför den sista omgången. Linköping som spelade på Gärdet var dock nära att tappa sin serieseger då laget förlorade två matcher mot Västerås, men Linköpings etta Martin Golbe kunde spela hem en skakig match mot Västerås förstespelare och därmed säkra seriesegern.
 
Nu får Skellefteå lag 1 hoppas på avancemang till Division 1 via ett eventuellt kval! Kanske finns det förutsättningar för ett kval då det finns både Division 1 Södra och Division 1 Norra men bara en division 2....
  
Tittar man på spelar-statestiken så toppar tre spelare från Skelleftå Squashklubb länk till statestik
 
Länk till resultat seriespel
    
________________________________________________________________________________________________
I helgen spelas den sista seriehelgen för Skellefteå squashklubbs förstalag. Laget ligger på andra plats i Division 2 Norra. Linköping leder med tre poäng och det krävs ett mindre mirakel för att skelleftelaget ska kunna vinna serien.
 
 

Laget!  
 
Skellefteå 1 spelar på komethallen i Järfälla där dom möter Sandviken och Uppsala under lördagen. 
 
Skellefteå två har spelat färdigt för säsongen och kommer förmodeligen att sluta på en andraplats, dom andra lagen i division 3 Norra har kvar två matcher som spelas i helgen. 
 
Här finns en länk till Resultat seriespel

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK