Framgångar i Enskede!

I helgen spelades Black Knight Enskede Cup. Aryan Ahmed, Filip Hultman och Emil Lundström åkte ner till Stockholm och mätte krafterna med Sveriges squash-elit.

 

Emil Lundström och Fiip Hultman

 

Det gick riktigt bra, Aryan avancerade till final och som vanligt stötte han på sverige-ettan Rasmus Hult. Aryan lyckades inte vinna, det blev förlust med 0-3. Men Aryan har talangen och har kapacitet att slå Rasmus i framtiden.

Filip Hultman fick en gynnsam lottning och skulle möta Björn Angtoft från Malmö SRC i kvarten. Men Björn lämnade WO och Filip hamnade helt plötsligt i semifinal där han stötte på träningskompisen Aryan Ahmed. Filip gjorde en bra match och pressade Aryan men det blev ändå förlust med 1-3. Filip fick sedan möta Alex Christenson från Malmö i match om tredje pris. Även där gjorde Filip en bra match trots att det blev förlust med 1-3. Filip Hultman har närmat sig sverigeeliten och är numera med och fightas om medaljerna i Elitklassen.

Den stora prestationen gjorde nog Emil Lundström i herrar klass A. Han avancerade till final efter att har först besegrat den betydligt högra rankade Christian Tall Stockholm med 3-1 och sen i semifinalen besegrat Ola Klevard i en tuff femgamare. I finalen fick han sen möta Nick Errington från Intersquash. Emil spelade respektlöst och pressade Nick men det blev till slut förlust med 1-3 i game.


Länk till resultat

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK