Förluster i seriespelet!

Det blev två förluster för Skellefteås bägge serielag i helgen. Det var storsatsande Linköping som besegrade både Skellefteå 1 och 2. Linköping har deklarerat att dom ska vinna guld i alla fem divisioner dom ställer upp i se extern länk.
Artikel Norran 1997 Jan Kaiding, Martin Larsson, Jörgen Gustavsson, Niklas Noren,Andre Wikström
 
Skellefteå som också har målet att vinna sina respektive serier måste nu snäppa upp sig för att kunna infria sitt mål för säsongen. Kanske man måste väcka upp några gamla storspelare! Förhoppningsvis så är Filip Hultman tillbaka från sin skada i början på nästa år, vi möter ju Linköping den näst sista seriehelgen i vår, revanch då!
 
Skellefeå 1 som spelade i Sandviken vann sin första match mot Västerås 1 med 3-0, det var inte utan besvär Emil Lundström vann sin match med 3-0  men Albin kaiding hade en tuff batalj men vann till slut med 3-2. Rehan hade det ochså ganska tufft men vann med 3-1. I den andra matchen mot Linköping blev det förlust med 0-3 i matcher. Alla skelleftespelare förlorade med 0-3.
 
Skellefteå 2 var på Gärdets Squashhall där dom först besegrade Stockholm 6 med 2-1 i matcher. Christoffer Segerstedt och debuterande Simon Grenholm vann sina matcher, men Lukas Hultman förlorade sin match på andra singeln. I den andra matchen mot Linköping 3 blev det förlust med 0-3 i matcher. Det var dock nära att både Christoffer och Lukas skulle vinna, dom förlorade varsin femgamare. Simon Grenholm spelade jämt på tredjesingeln det blev dock förlust med 1-3 i game.
 
  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK