För tufft i Nordic Junior Open!

Tarkett Nordic Junior Squash Open, som ingår i ESF Junior Circuit som en superseries tävling, spelades den 10-12 oktober på Bellevuestadion och The Club Malmoe.
  

De flesta stora squashländerna var representerade! Det var drygt 200 spelare anmälda och Skellefteå Squashklubb representerade med 9 spelare.

 

Det blev inga framgångar motståndet är helt enkelt för bra och nu behöver vi åka hem och fundera ut hur vi ska kunna hävda oss internationellt. 

 

Tuva Holmberg efter sin första seger i en Internationell Squashtävling

 

 

Pu 19

Edvard Schönfeldt: Blev som väntat för svårt för Edvard han hade dessutom oturen att vinna första matchen på Wo och fick sedan spela om höga placeringsmatcher mot mycket tufft motstånd

Pu17 

Albin Kaiding: Vann första matchen men förlorade sen mot en israelisk kille som var seedad 3-4 stod emot riktigt bra!

Emil Lundström:Förlorade i första omgången men gjorde sen bra ifrån sig i placeringsspelet!

Christoffer Segerstedt: Förlorade i andra omgången men spelade bra är ung i klassen och kan säkert göra ännu bättre resultat nästa år. 

Pu 15

Viktor Degerman: Första internationella tävlingen dessutom ny i klassen men Viktor gjorde det bra och vann en placeringsmatch.

Pu 13 

William Forsell: Debut även för William i internationellt sammanhang spelade bra förlorade dock i första omgången men visade i placeringsspelet han har kapacitet att matcha många!

Melvin Åkerström: Även Melvins första stortävling har dessutom kvar ett år i klassen, blev tufft för Melvin men visade att han kan spela jämt med många av  U 13 killarna.

Fu 13

Anna Kaiding: Seedad 3-4 och hade den högsta seedningen av alla spelare från Sverige. Hon förlorade dock i första omgången mot en duktig danska tjej sen vann hon dom andra tre placeringsmatcherna.

Tuva Holmberg: Första internationella tävlingen, det blev en nyttig erfarenhet för Tuva som bara är 11 år! Hon gjorde det mycket bra  förlorade i första omgången vann sen en placeringsmatch och var riktigt nära att vinna i sista matchen.

Här finns en länk till Resultat

 

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK