Finaldags i Cronimet Open 2015 med länk till streaming

Det blev som väntat Rasmus Hult och Henrik Mustonen i final. En drömfinal mellan två riktigt bra squashspelare. Henrik får nog räknas som favorit han såg riktigt vass ut i semifinalen under lördagen. Även matchen om tredjepris kan bli riktigt bra då Carl Remle från Linköping möter Aryan Ahmed från Uppsala. Det är en viktig match då EM kan bli aktuellt, förbundskaptenen följer matcherna på streamingen.
 
I C-klassen möts Emil Lundtsröm och Christoffer Segerstedt det blir en intressant fight mellan dom två unga och mycket lovande juniorerna från Skellefteå squashklubb. 
  
I Juniorklassen möts Viktor Degerman och Anna Kaiding i A-final.  I B -klassen så är inte finalparet klart ännu då det ska spelas ytterligare en poolmatch under Söndagen.
  
Välkommen ner till hallen, squash i absolut i elitklass väntar............
________________________________________________________________________________________________
I helgen spelas Cronimet Open 2015 i Skellefteå. Det har lockat ett mycket bra startfält i Eliitklassen med 8 riktigt bra spelare! Skellefteå Squashklubbs färger försvaras av Rehan Javed och Albin Kaiding men dom får nog ses som en stor överraskning om dom skulle överleva första omgången. Stor favorit är Henrik Mustonen från Finland rankad 42 på världsrankingen. Han utmanas i första hand av sverige-ettan Rasmus Hult som har visat fin form den senaste tiden.


Henrik Mustonen PSA Spelare
 
Även herrar C har lockat ett riktigt bra startfält första seedad är Emil Lundström men det är ett jämt startfält och nästan vem som helst av dom 16 spelarna i lottningen kan vinna.

Parallelt med Elitklassen och C-klassen så spelas det en juniortävling för juniorer under 15 år. Den är uppdelad i kategorier efter spelstandard A och B-klass. I A- klassen är William Forsell och Viktor Degerman förstaseedade. B-klassen är alltid svårtippad då många inte har tävlat så mycket men Theo Stenlund får nog räknas som storfavorit då han har vunnit förut.Tävlingarna börjar på Lördag klockan 10.00 semifinalerna i Elitklassen spelas 17.00 på Lördag eftermiddag. Finalen är beräknad till 14.00 på Söndag, Välkommen ner till hallen och titta på Elitsquash det är fri entre hela helgen,

Här finns en länk till spelschema och lottning

Här är en länk till streaming av alla matcher


Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK