Filip Hultman spelade bra på Junior-VM i Holland!

Filip gjorde en klart godkänd insats på Junior-VM. Filip gick vidare på wo i den första omgången och i den andra omgången fick han möta en av europas bästa juniorer Mikko Äjinen från Finland. Filip visade ingen respekt och spelade jämt med finländaren det blev dock förlust med 1-3 i game.
 
I plateturneringen hade han lite otur i lottningen och fick möta Australiens bästa junior Luke Jones i första omgången, det blev även där förlust med 1-3 i game. Filip visade att han kan spela jämt med dom bästa och kan han bara snäppa upp lite till så kommer han definitivt att tillhöra toppen i Europa.
 
Diego Elias från Peru vann U19 finalen mot Youssef Soliman från Egypten med 3-0 i game. Diego gick genom hela turneringen utan gameförlust och kan vara en framtida världsetta! Damfinalen vanns av Nouran Gohar från Egypten.
 
Diego Elias och Nouran Gohar  

 
___________________________________________________________________________________________
Filip Hultman är i Eindhoven, Holland och spelar Junior-Vm i Squash. Det är första gången i klubbens historia som klubben representerar med en spelare på VM.
 

Filip och den svenske lagkaptenen Tor Christofferssen tränar inför VM   
 
  
Filip vann sin första match på W.O. Han var lottad mot en iransk spelare som drog sig ur turneringen. Han möter nu Mikko Äjinen från Finland i andra omgången. Det kommer att bli en tuff match för Filip, Mikko är kanske nordens bästa junior. Kan Filip spela på topp kanske han kan rubba den duktige finländaren. Matchen spelas 20.00 på Söndag kväll.
 
Här finns en länk till tävlingens hemsida med livestreaming och lottning  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK