Fem poäng för Skellefteå i Elitserien!

Det blev fem poäng i Elitserien för Skellefteås herrar. Skellefteå ligger nu på femteplats och avancerade en placering i tabellen! 
  
Skellefteå mötte Interoc från Uppsala i den första matchen. Rehan Javed vann ganska enkelt mot Andreas Karlsson med 3-0 i game, Emil Lundström vann sedan mot svårspelade Johan Vesterholm med 3-1 i game. Filip Hultman besegrade förre skelleftespelaren Aryan Ahmed med klara 3-0 i game. Jami Äijänen på förstsasingeln fick en tuff match mot spanjoren Iker Pajaros det blev förlust med 0-3 i game.
 
I den andra matchen blev det förlust mot seriefavoriten Intersquash med 0-4 i matcher. Rehan Javed förlorade mot Filip Kruger med 0-3 i game. Emil på tredjesingeln spelade bra mot Joel Viksten men det blev förlust med 1-3 i game. Filip Hultman på andrasingeln hade ingen chans mot Sverigeettan Rasmus Hullt 0.3 i game. Jami Äijänen hade heller ingen chans mot Kristian Frost det blev ytterligare en förlust med 0-3 i game. 
 
I den viktiga matchen mot Stockholm blev det oavgjort 2-2 i matcher. Rehan Javed besegrade Christian Tall med 3-1 i game. Emil åkte på förlust mot starke Jon Svensson med 1-3 i game. Filip Hultman vann mot Mårten Ahlstrand med 3-1 i game. Jami förlorade lite överraskande mot Cristian Drakenberg med 0-3 i game.
  
Vi är nu på säkrare mark då vi har fem poäng ner til kvalplatsen. Till slutspelsplatsen skiljer det bara några poäng. Det är två omgångar kvar så chansen finns! 

 
 Rehan Javed vann två viktiga matcher i helgen
 
 
 
Damerna har uppehåll i helgen och spelar sin nästa match på hemmaplan 7-8/4

  

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK